Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
AniPlan
Find dyrlæge
Webshop

Hvad er AniPlan?

Don't worry. Be happy with AniPlan

Med en VetFamily AniPlan har du mulighed for at tilrettelægge et sundhedsprogram til dit kæledyr. VetFamily AniPlan er en abonnementsordning, der giver dig mulighed for at abonnere på forebyggende pleje og sundhed. Hos VetFamily ønsker vi, at vores VetFamily AniPlan skal gøre det lettere for dig at overholde dit kæledyrs sundhedstjek og tandeftersyn. Det betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid, hvilket er til stor fordel for dit kæledyrs sundhed og kan spare dig for mange penge. VetFamily AniPlan er dog ikke en forsikring, og hvis du er interesseret i at sikre dit dyr mod uforudsete sygdomme, er det anbefalelsesværdigt at kombinere VetFamily AniPlan med en sygeforsikring.

Hvordan fungerer sundhedsprogrammet?

VetFamily AniPlan er et sundhedsprogram, som er tilpasset danske forhold. Som kæledyrsejer betaler du et fast månedligt beløb over betalingsservice til din dyreklinik. Dermed får du adgang til en lang række ydelser, som er skræddersyet af din egen lokale dyreklinik. Det er for eksempel sundhedseftersyn, tandeftersyn, negleklip, årlig vaccination og gratis recepter, og en VetFamily AniPlan kan også omfatte midler til at holde dit kæledyr fri for lopper og flåter. Samtidig får du adgang til en lang række tilbud hos din dyreklinik – på blandt andet foder og diæter. Der er typisk mange penge at spare, og alle ydelser bliver foretaget af specialuddannet fagpersonale på dyreklinikken.

Der findes flere forskellige tilbud inden for forebyggende pleje. Vi anbefaler VetFamily AniPlan, da det er en kvalitetsservice med tydelige fordele for både kæledyr og kæledyrsejere.

Find den rette sundhedsordning til dit kæledyr

Forebyggende pleje til kæledyr har længe været efterspurgt af kæledyrsejere, som vil sikre deres kæledyrs sundhed og have rig mulighed for at komme i dialog med veluddannet personale på velrenommerede dyreklinikker. I udlandet har mange dyreklinikker længe, og med stor succes, tilbudt plejeabonnementer. VetFamily AniPlan giver nu danske kæledyrsejere mulighed for at abonnere på forebyggende pleje af deres kæledyr hos en række dyreklinikker i Danmark.

Det giver tryghed at vide, at dit kæledyr jævnligt bliver undersøgt, så du er på forkant med eventuelle problemer. Vi kender det fra os selv, hvor vi plejer vores tænder med halvårlige tandeftersyn og ligeledes kan få et sundhedstjek hos lægen. Mange kæledyrsejere kommer ikke altid af sted til de årlige eftersyn med deres dyr. Med en sundhedsordning, som VetFamily AniPlan, opdager dyrlægen eventuelle helbredsmæssige problemer i god tid, hvilket giver de fleste kæledyrsejere ro i maven og økonomiske besparelser.

 

▶ Se klinikkerne som tilbyder en VetFamily AniPlan her.

Mængde
rabat
Kalm tabletter til hund og kat, 30 stk.

Tabletter mod angst, utryghed, og stress

215,00 kr
Ned til 195,00 kr Køb her
Tilbud
Advantage vet. til katte over 4 kg, 4 pipetter

Til forebyggelse og behandling af lopper

204,00 kr
142,00 kr
Køb her
Hills PD Metabolic, 4 kg

Fuldfoder til overvægtige katte

409,00 kr
Køb her
Mængde
rabat
VetPro voksen kattefoder 8 kg (4x2 kg)

Fuldfoder til katte

502,50 kr
Ned til 449,00 kr Køb her
Mængde
rabat
Aptus Pro Sport Dog, 100 gr.

Koncentreret energipasta

78,00 kr
Ned til 62,40 kr Køb her
Mængde
rabat
Canosan tyggetabletter til hund, 60 stk

Kosttilskud ved lidelser i bevægeapparatet

233,00 kr
Ned til 199,00 kr Køb her
Mængde
rabat
VetPro voksen hundefoder, 8 kg

Hundefoder til alle racer

303,00 kr
Ned til 269,00 kr Køb her
Prac-Tic Hund 22-50 kg, 3 pipetter

Behandling af lopper og flåter til hunde

179,00 kr
Køb her
Frontline Pour-on Vet kat 4 stk.

Mod lopper, lus og flåter på katte

169,00 kr
Køb her
SPECIFIC CT-HY Hypoallergenic Treats 300 g

Godbidder til allergiske hunde

41,00 kr
Køb her
Mængde
rabat
Royal Canin VD Dog Anallergenic 8 kg

Allergidiæt til hunde

424,00 kr
Ned til 399,00 kr Køb her
Virbac HPM Baby Dog Large & Medium, 12 kg

Fuldfoder til hvalpe

609,50 kr
Køb her
Netdyredoktors nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om dyrs sundhed, tips til træning og masser af gode tilbud