Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
AniPlan
Find dyrlæge
Webshop

Hvad er AniPlan?

Forebyggende sundhed til dit kæledyr

Med en VetFamily AniPlan har du mulighed for at tilrettelægge et sundhedsprogram til dit kæledyr. VetFamily AniPlan er en abonnementsordning, der giver dig mulighed for at abonnere på forebyggende pleje og sundhed. Hos VetFamily ønsker vi, at vores VetFamily AniPlan skal gøre det lettere for dig at overholde dit kæledyrs sundhedstjek og tandeftersyn. Det betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid, hvilket er til stor fordel for dit kæledyrs sundhed og kan spare dig for mange penge. VetFamily AniPlan er dog ikke en forsikring, og hvis du er interesseret i at sikre dit dyr mod uforudsete sygdomme, er det anbefalelsesværdigt at kombinere VetFamily AniPlan med en sygeforsikring.

Hvordan fungerer sundhedsprogrammet?

VetFamily AniPlan er et sundhedsprogram, som er tilpasset danske forhold. Som kæledyrsejer betaler du et fast månedligt beløb over betalingsservice til din dyreklinik. Dermed får du adgang til en lang række ydelser, som er skræddersyet af din egen lokale dyreklinik. Det er for eksempel sundhedseftersyn, tandeftersyn, negleklip, årlig vaccination og gratis recepter, og en VetFamily AniPlan kan også omfatte midler til at holde dit kæledyr fri for lopper og flåter. Samtidig får du adgang til en lang række tilbud hos din dyreklinik – på blandt andet foder og diæter. Der er typisk mange penge at spare, og alle ydelser bliver foretaget af specialuddannet fagpersonale på dyreklinikken.

Der findes flere forskellige tilbud inden for forebyggende pleje. Vi anbefaler VetFamily AniPlan, da det er en kvalitetsservice med tydelige fordele for både kæledyr og kæledyrsejere.

Find den rette sundhedsordning til dit kæledyr

Forebyggende pleje til kæledyr har længe været efterspurgt af kæledyrsejere, som vil sikre deres kæledyrs sundhed og have rig mulighed for at komme i dialog med veluddannet personale på velrenommerede dyreklinikker. I udlandet har mange dyreklinikker længe, og med stor succes, tilbudt plejeabonnementer. VetFamily AniPlan giver nu danske kæledyrsejere mulighed for at abonnere på forebyggende pleje af deres kæledyr hos en række dyreklinikker i Danmark.

Det giver tryghed at vide, at dit kæledyr jævnligt bliver undersøgt, så du er på forkant med eventuelle problemer. Vi kender det fra os selv, hvor vi plejer vores tænder med halvårlige tandeftersyn og ligeledes kan få et sundhedstjek hos lægen. Mange kæledyrsejere kommer ikke altid af sted til de årlige eftersyn med deres dyr. Med en sundhedsordning, som VetFamily AniPlan, opdager dyrlægen eventuelle helbredsmæssige problemer i god tid, hvilket giver de fleste kæledyrsejere ro i maven og økonomiske besparelser.

 

▶ Se klinikkerne som tilbyder en VetFamily AniPlan her.

AniPlan - Netdyredoktor - Sundhedsordning

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.