Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
AniPlan
Find dyrlæge
Webshop

Hvad indgår i en VetFamily AniPlan?


Et skræddersyet sundhedsprogram

Hos VetFamilys dyreklinikker og dyrehospitaler skræddersyer vores kompetente dyrlæger en VetFamily AniPlan specifikt til dit kæledyr. Det er derfor ikke nødvendigvis de samme ydelser og priser, som naboens hund får, da sundhedsprogrammet er unikt sammensat for at sikre dit dyrs sundhed og behov. I de fleste sundhedsprogrammer indgår der dog 1-2 sundhedseftersyn om året samt et halvårligt tandtjek.

Nogle klinikker tilbyder et vaccinationsprogram i deres VetFamily AniPlan, og andre tilbyder, at loppe- og flåtmidler er en del af ordningen. Kontakt en VetFamily klinik, der ligger i nærheden af dig, og som tilbyder en VetFamily AniPlan, for at høre nærmere om netop deres tilbud og fordele for dit kæledyr.

Fælles for AniPlan er, at du som kæledyrsejer er i hyppig dialog med klinikken, hvilket fører til øget opmærksomhed omkring dit dyrs sundhed. Derudover får du en række yderligere fordele - blandt andet rabat på en lang række kvalitetsprodukter og foder til dit kæledyr.

Hvordan forløber et sundhedstjek?

Til sundhedstjekket, som oftest foretages 1-2 gange om året, bliver dit kæledyr undersøgt af dyrlægen, som blandt andet kigger på huden og pelsen, ørerne og tændere. Dyrlægen spørger ligeledes ind til, om der er noget, der er forandret, og som han/hun skal være opmærksomme på. Det kan eksempelvis være, at der er noget i adfærden, som tyder på, at der er smerter eller andet, der generer dit kæledyr. På den måde får du på betryggende vis vished om, om dit kæledyr trives, og du får mulighed for at tale med dyrlægen om eventuelle spørgsmål, du har.

Selvom du ikke vælger at lade dit kæledyr indgå i vores VetFamily Aniplan, anbefaler vi altid, at du får foretaget et sundhedstjek af dit kæledyr mindst en gang om året.

▶ Se klinikkerne som tilbyder en VetFamily AniPlan her.

AniPlan - hvad er med i en AniPlan

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.