Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
AniPlan
Find dyrlæge
Webshop

Hvad VetFamily AniPlan dækker


Hvad får din hund og/eller kat med en VetFamily AniPlan?

Hvad enten du har hund, kat eller andet kæledyr, er det vigtigt, at det årlige sundhedstjek overholdes. Både din hund og/eller kat skal med jævne mellemrum have foretaget et tandtjek for at forebygge eventuelle tandproblemer. Med en VetFamily AniPlan får du en unik sundhedsplan til din hund og/eller kat. På den måde er du på forkant med dit dyrs sundhed, og eventuelle sygdomme bliver opdaget i det tidlige stadie. Det øger muligheden for at helbrede dyret hurtigt og effektivt - uden dyre regninger

Når du lader din hund og/eller kat indgå i en VetFamily AniPlan, er du i tæt dialog med dyrlægen om, hvad det præcist er, din hund og/eller kat har brug for.

Hvad er en VetFamily AniPlan?

En VetFamily AniPlan er et abonnement på forebyggende sundhed, hvor dine udgifter til sundhedseftersyn og andre ydelser til fremme af dit kæledyrs sundhed fordeles ud på små månedlige betalinger, som nemt kan tilmeldes betalingsservice.

Du får :

  • Tryghed
  • Viden
  • Adgang til en lang række fordele og rabatter på din dyreklinik.

En VetFamily AniPlan sørger for, at du kan passe godt på dit raske kæledyr og være på forkant med et sundt helbred. En VetFamily AniPlan er ikke en forsikring og dækker derfor ikke ved sygdom og tilskadekomst. Disse hændelser er uforudsete og skal dækkes af en sygeforsikring, som du med fordel kan tegne med rabat, når du opretter en VetFamily AniPlan.

Skal min bedste ven have en sundhedsplan?

Vil du være sikker på, at dit kæledyr kommer til regelmæssige sundhedstjek, og at det får de vaccinationer og de tandtjek, som det skal have? Men har du svært ved at huske det, og at få overskud til det i økonomien? Så er en VetFamily AniPlan det helt rigtige for dig og dit kæledyr. En VetFamily AniPlan er en sundhedsplan, der er udformet til netop dit dyr. Den sikrer, at alle nødvendige forebyggende tiltag bliver udført, hvis dit dyr viser tegn på sygdom og lignende. Med en VetFamily AniPlan skal du ikke længere bekymre dig om, hvornår du bør tage dit kæledyr til dyrlægen - det er der lagt en klar plan for. Og som en positiv sidegevinst bliver det nemt at få overblik over din økonomi i forhold til dit kæledyr, da du betaler for sundsplanen i små månedlige betalinger over betalingsservice.

 

▶ Se klinikkerne som tilbyder en VetFamily AniPlan her.

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.