Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
AniPlan
Find dyrlæge
Webshop

Hvorfor forebyggende pleje?


En abonnementsordning, der skaber overblik

Forebyggende pleje er et tiltag, hvor du gennem en abonnementsordning sikrer, at dit kæledyr altid er opdateret med vaccination, tandtjek og sundhedstjek. Vi lever tæt sammen med vores kæledyr og bruger mange penge på at anskaffe og sørge for vores kæledyr. Derfor vil vi naturligvis gerne have så lang tid som muligt sammen.

Forebyggende pleje handler om at sørge bedst muligt for dit kæledyr. Abonnementsordningen sikrer, at din økonomi, i forbindelse med dit dyrs sundhed, holdes stabil gennem en fast månedlig betaling. På den måde kan det nemt medregnes i dit budget. Abonnementsordningen bygger på en specialdesignet sundhedsplan, VetFamily AniPlan, til netop dit dyr. I samarbejde med en dyrlæge finder du ud af, hvad der skal indgå i sundhedsplanen for dit kæledyr.

Fordelene ved en sundhedsplan

Du kommer jævnligt til sundhedseftersyn med dit kæledyr, hvor du kan stille spørgsmål til personalet på klinikken. Dermed bliver der løbende holdt øje med dit kæledyrs helbredstilstand, og du kan nå at reagere, inden eventuelle problemer vokser sig store.

Det er også en fordel, at dit kæledyr bliver fortrolig med at gå til dyrlægen, så det ikke er en skræmmende oplevelse for dig og dit kæledyr, når I besøger klinikken. Samtidigt har du hver måned overblik over udgifterne, for prisen på en VetFamily AniPlan er attraktiv og betales hver måned over betalingsservice.

Det rigtige dyrefoder kan hjælpe til dit dyrs sundhed

Mange af vores klinikker har et stort udvalg af forskelligt hundefoder og kattemad. Med den rigtige type dyrefoder kan du hjælpe dit dyr godt på vej mod et sundere liv. Vi sælger også specialudviklet hundefoder og kattemad, der skal hjælpe mod eksempelvis overvægt eller nyreproblemer.

Er du i tvivl om, hvilket hundefoder eller kattemad der er det bedste for netop dit dyr, står vores dygtige og erfarne fagpersonale altid klar til besvare dine spørgsmål og guide dig gennem junglen af dyrefoder.

▶ Se klinikkerne som tilbyder en VetFamily AniPlan her.

AniPlan - VetFamily - forebyggende pleje

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.