Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop

Dyrlægehuset i Holte

Email: dih@dyrlaegebrevkassen.dk

Hjemmeside: www.dyrlaegebrevkassen.dk

Adresse: Hanne Nielsens Vej 11, 2840 Holte

Telefon: 45 41 19 00

 

Vores mission er at yde en omsorgsfuld, personlig og professionel behandling af vores klienter og alle deres forskellige kæledyr som vi betragter som værdifulde familiemedlemmer for store og små. Vi lægger stor vægt på den præventive behandling og forsøger at forebygge sygdomme og mistrivsel   bl.a. igennem korrekt fodring, sundhedseftersyn, vaccination med det formål at støtte og forlænge det særlige forhold som findes imellem kæledyr og ejer. Vi tilbyder alm. medicinsk og kirurgisk behandling og har specialviden indenfor akupunktur og guldimplantationer. Vi har  en eksamineret hundemassør og en eksamineret hundeadfærdsspecialist og dyrehealer tilknyttet klinikken.  

Klinikkens kompetencer:  Vi udfører generelle medicinske og kirurgiske opgaver samt skadestueopgaver som led i vores vagt samarbejde i Frederiksborg vagtkreds. Begge dyrlæger er internationalt certificerede indenfor veterinær akupunktur og vi modtager henvisninger indenfor akupunktur og guldimplantationer. Alle dyrlæger har 15-25 års erfaring med sygdomme hos kæledyr.

Faglig interesse: Ortopædi, hudproblemer, akupunktur, exotics, katte sygdomme og adfærdsproblemer hos katte.

Specialviden: Veterinær akupunktur, guldimplantationer, krybdyr og exotics 

Vi er dyrlæger for alle familiens kæledyr

Vores mission

Gennem ægte empati, indsigt og høj kompetence overfor patient og klient, at medvirke til at gøre deres indbyrdes forhold så godt og så langt som overhovedet muligt.  

Vi tror på

Empati, professionalisme, etik, tålmodighed, troværdighed og loyalitet.

Vores patienter

Er værdsatte familiemedlemmer og for vores klienter er høj kvalitet vigtigere end discount.

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.