Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop

Galten Dyreklinik

Galten Dyreklinik

Email: info@galtendyreklinik.dk

Hjemmeside: www.galtendyreklinik.dk

Adresse: Søndergade 24, 8464 Galten

Telefon: 86 94 30 80

 

Galten Dyreklinik ligger centralt i Galten, med parkeringspladser lige foran døren og 50 m til nærmeste busstoppested.

Vi er en klinik for familiedyr, hvis målsætning er at give den bedst tænkelige behandling til dit kæledyr, hvis det skulle blive sygt. Samtidig vil vi ved individuel rådgivning i forbindelse med sundhedseftersyn forsøge at forebygge at sygdomme kan opstå.  

Fagligt har vi mange jern i ilden, men er især specialiseret indenfor områderne hudsygdomme, knogle- og ledlidelser samt adfærdsbehandlinger.  

Klinikken beskæftiger 3 dyrlæger, hvoraf de 2 er "Fagdyrlæger i sygdomme hos hund og kat". Desuden er der ansat 3 veterinærsygeplejersker, 1 klinikassistent og 2 veterinærsygeplejerskeelever.  

Vi råder over et moderne hospital, med alle de faciliteter som er nødvendige for indlæggelse og operationer på kæledyr. Vi kan tilbyde de fleste former for undersøgelser og behandlinger. Skulle der opstå behov for specialistbehandling, har vi et velfungerende samarbejde med specialiserede kollegaer, så dit kæledyr altid får den optimale behandling.  

I forbindelse med vores klinik har vi en velassorteret dyrebutik, med alle former for plejeartikler i god kvalitet, til dit kæledyr.

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.