Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop

Højbjerg Dyreklinik

Email: hoejbjergdyreklinik@hoejbjergdyreklinik.dk

Hjemmeside: www.hoejbjergdyreklinik.dk

Adresse: Oddervej 70, 8270 Højbjerg

Telefon: 86 27 33 44

Højbjerg Dyreklinik er en klinik for mindre husdyr, centralt beliggende i Århus. Klinikken beskæftiger i dag 2 dyrlæger og 3 veterinærsygeplejersker. Højbjerg Dyrekliniks mission er at hjælpe dyrene fagligt, professionelt og med kærlig omsorg til et godt, langt og sundt liv.

Højbjerg Dyreklinik tilbyder alle almindelige undersøgelser, operationer og behandlinger af mindre husdyr. Derudover råder Højbjerg Dyreklinik over dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der er videreuddannet indenfor ultralydscanning, PennHip-røntgen, knoglekirurgi, hudundersøgelser, tandbehandlinger, udvidet laboratoriediagnostik og adfærds- og foderrådgivning.

Klinikken tilbyder desuden regelmæssige forebyggende sundhedseftersyn og rådgivning.Højbjerg Dyreklinik har en veletableret Pet Shop med kvalitetsprodukter; alt fra gennemprøvede plejemidler, såsom shampoo og ørerens, over hunde- og kattefoder af høj kvalitet, til ex. hunde- og katteremme samt adfærdsregulerende legetøj.

Dyrlæger:

Lars Ingemann Olsen og Jens Chr. Kudahl

Åbningstider:

Mandag, Onsdag, Fredag: 8-17
Tirsdag, Torsdag: 8-18
Lørdag: 10-12

Vagtdyrlæge oplyses på  TLF:  86 27 33 44

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.