Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop

Hørsholm Hestepraksis

Email: info@hestepraksis.com

Hjemmeside: www.hestepraksis.com
Adresse: Kongevejen 124, 3480 Fredensborg
Telefon: 48 28 00 94

Hørsholm Hestepraksis er en af Danmarks største specialiserede veterinærklinikker inden for hestesygdomme. Vi består af et team på 11 dyrlæger, 5 veterinærsygeplejersker/ veterinærsygeplejerskeelever og kontorpersonale, som arbejder målrettet og engageret for at hjælpe dig og din hest. 

Vi er kendt for vores udredninger af halthed og nedsat præstationsevne hos heste, men vi dækker fagligt bredt og flere af vores dyrlæger har videreuddannet sig indenfor blandt andet kiropraktik, tænder, intern medicin, øjensygdomme, reproduktion, herunder embryotransfer m.m. Vi lægger stor vægt på at opretholde højeste faglige niveau og følger med i den nyeste udvikling og viden indenfor hestesygdomme.

På klinikken har vi en moderne operationsstue, hvor vi udfører en lang række forskellige operationer. Til operationsstuen er ligeledes en fagveterinærsygeplejerske tilknyttet, som er uddannet i anæstesi. Sammen med vores moderne overvågningsudstyr, gør at du trygt kan få din hest i fuld narkose.

Vi bestræber os på altid at yde den bedste og mest professionelle behandling af din hest og prioriterer tilgængelighed, omsorg og service meget højt. 

Dyrlæger:

Nicolai Jarløv, Henrik Steen Andersen, Martin Thøfner, Jonas Nicolaisen, Hans Christian Matthiessen, Jette Neisig, Bettina Købke, Sarah Krasnik, Charlotte Mørck Andersen, Sofie Høffer, Daniel Melgaard.

Åbningstid:

Tidsbestilling man-fre: 7.30-16. Konsultation efter aftale.

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.