Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop

Ikast Dyrehospital

Ikast Dyrehospital

Email: ikastdyreklinik@midtvest.com

Hjemmeside: www.dgmv.dk

Adresse: Østergade 68, 7430 Ikast

Telefon: 97 15 57 22

 

Dyrlægegruppen MidtVest er et samarbejde mellem 3 dyrlæger, som sammen driver de to midtjyske klinikker, Ikast Dyreklinik og Dyrehospitalet MidtVest i Herning.

Hos Dyrlægegruppen MidtVest garanterer vi altid professionel behandling af hunde, katte, fugle og små gnavere i vores smådyrspraksis, hvor de erfarne dyrlæger udfører alle former for undersøgelser, behandlinger og vaccinationer.

Desuden er der også dyrehospital i både Herning og Ikast moderne operationslokaler med røntgen og laboratorier til mere avancerede kirurgiske indgreb, medicinsk diagnostik og længerevarende behandlinger.

Der tilbydes selvfølgelig også gode faciliteter til dyr, der skal indlægges til operation eller længerevarende behandlinger, hvor der kræves specialviden samt særlig pleje og omsorg. Ud over de otte professionelle dyrlæger med en lang række specialer, beskæftiger Dyrlægegruppen MidtVest også fire erfarne og dygtige veterinærsygeplejersker samt to klinikassistenter. De er alle med til at sikre, at alle dyrene får den bedste og mest professionelle behandling.

Grundlaget til Dyrlægegruppen i den nuværende form og lokaler blev etableret af dyrlæge Anders Mikkelsen i Herning tilbage i midten af firserne. Efter en kort årrække indledte han og dyrlæge Morten Bentsen fra Dyreklinikken i Ikast et samarbejde, og det nuværende sammenslutning i Dyrlægegruppen MidtVest, blev etableret i 2001.

Butikker

Til både Dyrehospitalet MidtVest og Ikast Dyreklinik er der begge steder tilknyttet en velassorteret Petshop, det vil sige en butik, hvor dyrlægerne har udvalgt en lang række forskellige kvalitetsprodukter til kæledyr.

Her kan man finde foder, plejemidler, loppemidler, legetøj, halsbånd og mange andre ting, som gør livet lettere og sjovere for både kæledyrene og deres ejere.

Dyrlæger:

Lars Jørgensen, Morten Bentsen, Anne Svane

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.