Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop

Nordkystens Dyrehospital, Helsingør

Nordkystens Dyrehospital

Hjemmeside: www.nordkystensdyrehospital.dk
Adresse: Fabriksvej 10, 3000 Helsingør
Telefon: 49 20 30 16
Email: info@nkdyrehospital.dk

Nordkystens Dyrehospital er en specialiseret smådyrspraksis, der beskæftiger sig med sygdomsforebyggelse og behandling af familiedyr som hunde, katte, fugle, gnavere og krybdyr.

Dyrehospitalet blev åbnet i 1988 og beskæftiger nu to dyrlæger, Mogens Hansen og Daniel Andersen, to veterinærsygeplejersker, en klinikassistent og en butikschef.

Nordkystens Dyrehospital udfører alle almindelige former for smådyrsbehandlinger og har desuden kompetence og faciliteter til at foretage sygdomsforebyggende undersøgelser og specialbehandlinger indenfor en lang række områder. Vi har endvidere faciliteter til at indlægge dyr til operation og behandling. Desuden har vi en butik med kvalitetsprodukter, hvorfra vi yder vejledning om og salg af foder og andre artikler til hund og kat, f.eks. loppemidler, hudplejemidler og fodertilskud. Vi bestræber os altid på at give en optimal information og vejledning om sundhed og sygdom samt at skabe en atmosfære på klinikken, hvor både dyr og mennesker føler sig trygge og veltilpasse.

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.