Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop

Skive Dyrehospital

Email: skive@skivedyrehospital.dk

Skive Dyrehospital vil yde sit bedste for dig og dit kæledyr. Tryghed, omsorg og loyalitet er vor værdigrundlag. Vi har specialiseret os i undersøgelse og behandling af hund, kat og mindre kæledyr.

Skive Dyrehospital blev etableret i år 2000. Dyrehospitalet er veludstyret med et personale, som løbende videreuddanner sig, så vi til en hver tid kan tilbyde vore patienter den bedst mulige behandling.

Dyrlægerne udfører dagligt undersøgelser og behandlinger, operative indgreb, tandbehandlinger, ultralydsscanning samt røntgenundersøgelser. Skive Dyrehospital har desuden sit eget laboratorium, hvor der er mulighed for at lave blodananalyser (blodtælling, biokemi, elektrolytter, hormonanalyser, specifikke test for infektionssygdomme) samt urin- og fæcesundersøgelser.

På dyrehospitalet har vi en velassorteret butik med ting til dig og dit kæledyr. Vi forhandler foder fra følgende firmaer VetPro, Specific,  Royal Canin og Hill´s. Desuden sælger vi plejemidler som f.eks medicinske shampoos, kosttilskud, loppe- og flåtmidler, aktivitetslegetøj samt liner og halsbånd af god kvalitet.

Veterinærsygeplejerskerne på dyrehospitalet kan du møde i mange situationer. De passer og plejer vore patienter og assisterer ved operationerne. De afholder hvalpelegestue, hvalpe- og killingesnak, hundetræning og adfærdsrådgivning. De tilbyder hundemassage og laserterapi. Du møder dem ligeledes i receptionen, hvor du kan få vejledning i fodring og pleje af dit kæledyr.

Åbningstider:

Telefonen er åben
mandag til fredag fra 8:00-17:00
Telefontid: 13:30 - 14:00
Døgnvagt: 97 51 30 45

Konsultation hverdage

Efter tidsbestilling
Mandag - fredag kl. 8:10-16:30
Lørdag og søndag lukket   

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.