Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
AniPlan
Find dyrlæge
Webshop

Therese Wilbert

Email: tw@kattens-vaern.dk

Jeg blev færdiguddannet som dyrlæge i juni 2003. I min studietid arbejdede jeg som "sygeplejerske" i ca. 4 år på Dahlgaard´s Dyreklinik i Birkerød, og da jeg blev færdiguddannet fra KVL blev jeg ansat samme sted som dyrlæge. I april 2004 blev jeg ansat på Centrum Dyrehospital i Rødovre, hvor jeg var ansat i knap 11 år. Herefter overtog jeg Katteklinikken på Kattens Værn efter et generationsskifte og har siden ledet og drevet klinikken i Brøndby.

Jeg har som dyrlæge udelukkende beskæftiget mig med mindre husdyr og jeg interesserer mig for sygdomme hos alle arter af mindre husdyr. Jeg har stor interesse for kirurgi og jeg har taget mange kurser i både bløddelskirurgi samt kirurgisk orthopædi. Jeg har speciel stor interesse for tænder og tandsygdomme og har taget en 3-årig uddannelse i tandbehandling på ESAVS i Sverige. Desuden har jeg deltaget i mange tandkurser, samt en del internationale kongresser om tænder og tandbehandling på hund, kat og gnavere.

I maj 2015 trådte jeg ind som direktør i Kattens Værn og er nu chef for 3 afdelinger med 30 ansatte og ca. 50 frivillige. Jeg er forsat ansvarlig for både vores katteklinik i Brøndby, samt vores klinik i Aalborg og laver forsat lidt dyrlægearbejde (primært tænder og kirurgi) ind imellem mine andre opgaver.

Jeg er gift med Simon og vi har to drenge og to katte.

CV:

2003: Dahlgaard´s Dyreklinik i Birkerød
2004: Centrum Dyrehospital
2014: Katteklinikken Kattens Værn

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.