Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop

Bayer Animal Health er din sparringspartner, når det kommer til dine kæledyr. Vi har mere end 150 års erfaring inden for dyresundhed og veterinærmedicin. Den erfaring og viden vil vi gerne dele.

Vi arbejder målrettet mod at bygge bro mellem dyreejere, dyrlæger og på tværs af industrien for altid at være opdaterede og skabe nye innovative løsninger baseret på kvalitet og bæredygtighed.

 

Bayer

Vores kæledyr spiller en særlig rolle i vores liv og i vores samfund. Fokus på dyrenes trivsel og sundhed er derfor en vigtig del af vores dagligdag. Vores team består blandt andet af dyrlæger og veterinærsygeplejersker, der alle deler en passion for vores kæledyr.

 

Bayer udvikler bæredygtige løsninger og tilbyder dyrlæger og dyreejere innovative lægemidler, der bidrager til vores kæledyrs livskvalitet, sundhed og velfærd. Nogle af de vigtige områder er behandling og forebyggelse af parasitære sygdomme og hygiejne.

 

Vores forskning og erfaring bidrager til sundheden og velfærden for dyr og mennesker, og dermed er Bayer med til at skabe de bedste betingelser for vores kæledyr.

 

Hos Bayer vil vi gerne være dyreejerens og dyrlægens sparringspartner.

Vi arbejder ud fra devisen: Viden er den bedste behandling. Derfor stiller vi vores til rådighed.

 

På blandt andet Bayvantic.dk kan du blive opdateret på de seneste nyheder omkring lopper og flåter, finde links til andre relevante sider, finde information om sygdomme, forebyggelse og behandling, få ekspertviden om vores produkter, søge råd og vejledning og meget mere.

 

Bayers produkter forhandles naturligvis også på netdyredoktor.dk 

 

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.