Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop


Holdet bag Netdyredoktor

Holdet bag Netdyredoktor består af dyrlæger fra en lang række større dyreklinikker og dyrlægepraksis i Danmark. Netdyredoktor har desuden tilknyttet en bred kreds af veterinærsygeplejersker, adfærdskonsulenter, journalister og andre eksperter, som alle har en betydelig indsigt og viden om kæledyr.

Alle disse personer har det til fælles, at deres engagement og interesse for arbejdet med Netdyredoktor udspringer af deres daglige virke med kæledyr og deres ejere. Det er dette engagement og denne interesse, fra hele "holdet" på ca. 100 personer, der ligger bag arbejdet med at producere og redigere indholdet på www.netdyredoktor.dk.

Dyrlægerne bag Netdyredoktor.dk er desuden med i en faglig kæde, der hedder VetFamily. VetFamily samarbejder baseres på vidensdeling, så de indbragte dyr på VetFami klinikkerne har hurtigere vej til venners eksperthjælp og optimale behandlingstilbud.

Netdyredoktors vision

At skabe det mest professionelle sted på nettet med information, produkter og serviceydelser produceret af danske dyrlæger til alle kæledyrsejere.

Vi ønsker at formidle seriøs viden og information om kæledyr på en forståelig måde til danske kæledyrsejere. Gennem øget information og viden kan vore kæledyrs velfærd optimeres dels ved forebyggende arbejde dels ved tidligere at indsætte evt. behandler.

Vi ønsker at indgå i og forstærke det følelsesmæssige bånd, der eksisterer mellem kæledyr og deres ejere. 

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.