Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop

Børn og hunde

Det bør ikke være børns plageri ved morgenbordet, der får familien til at købe hund sammen søndag eftermiddag! Men når det er sagt, så skal det også siges, at det kan være meget berigende for børn at vokse op sammen med en hund. De kan lære, at omgås andre levende væsener med fornuft, respekt og omsorg. Men forvent aldrig, at et barn kan holdes ansvarligt for et dyr - ej heller en hund. Valg af hund, pasning og pleje er altid en voksens ansvar.

I hundebøger står der ofte, at hunden er "børnevenlig". Det er alle racer som udgangspunkt, såfremt de tilvænnes og får gode oplevelser med børn fra hvalpestadiet. For at hunden skal blive glad og tryg ved både fremmede børn og voksne, er det derfor vigtigt at den præges og socialiseres som hvalp.

Når man får en hund i hjemmet, er det vigtigt at både børn og hund lærer nogle grundregler om, hvad man må og ikke må. Derudover bør man aldrig lade mindre børn og hunde være alene sammen. Har man et godt regelsæt for omgang med hunden, er der stor sandsynlighed for at udfaldet bliver positivt. Regelsættet skal være på plads før hunden ankommer til hjemmet.

SPECIFIC CT-H Healthy Treats, 5x300 g

Sunde, fedtfattige godbidder

220,00 kr
Køb her
Hill's SP Adult Advanced Fitness, 12 kg

Fuldfoder til voksne hunde

499,00 kr
Køb her
Royal Canin VCN Neutered Adult, 10 kg

Foder til sterilisterede/kastrerede hunde

489,00 kr
Køb her
Mængde
rabat
VetPro voksen hundefoder, 2 kg

Hundefoder til alle racer

129,00 kr
Ned til 121,00 kr Køb her
Mængde
rabat
VetPro voksen hundefoder, 8 kg

Hundefoder til alle racer

334,00 kr
Ned til 300,00 kr Køb her
Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.

Fandt du ikke svar på det, du søgte efter? Kontakt din lokale dyrlæge. VetFamily har klinikker i hele landet.
Find en dyrlæge her