Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
Sundhedsplan
Find dyrlæge
Webshop

Spørgsmål og svar

Hundeproblemer, problemhunde og problem-ejere?
Glæderne ved at holde hund er mange, men det kan ikke undgås, at vi fra tid til anden løber ind i problemer med vores hund. De fleste problemer beror på misforståelser mellem hund og mennesker eller skyldes fejlindlæring fra menneskets side. Andre problemer kan opstå, fordi vi ikke har sat os tilstrækkeligt ind i hundens fysiske og psykiske udvikling og andre igen kan være forårsaget af sygdom, smerte eller være en medfødt anormalitet.

Metoden
Der er mange måder at løse problemer på og mange måder at rådgive på, men alle de råd og løsningsmodeller vi formidler i Hundeskolen, er baseret på moderne, lystbetonede trænings-principper med forståelse for hunden som art og individuelt dens race. Vi er opmærksomme på hundens behov og har forståelse for dens måde at kommunikere på. Vi prioriterer sikkerhed højt - både for hund og ejer - og giver kun rådgivning, uden brug af vold og magt, der virker mindst mulig stressende og belastende for begge parter. Al rådgivning tilsigter at styrke forholdet mellem hund og ejer samt at skabe glade og dygtige hunde til glæde og nytte.

Undtagelserne
Man giver uden tvivl den bedste rådgivning efter selv at have set hund og ejer sammen. Men er dette ikke muligt, gives løsningsmodellen udelukkende på baggrund af de oplysninger (rigtige eller forkerte) hundeejeren giver. Nogle problemstillinger er så komplekse, at de ikke egner sig til kun at blive besvaret på skrift. Det er nødvendigt at henvise til en person der kan se samspillet mellem hund og ejer, og nogle tilfælde kræver endvidere, at hunden bliver undersøgt af en dyrlæge.

Her kan du læse nogle typiske spørgsmål og svar om træning, adfærd og problemløsning:

Træning


Hund og hund


Hund og menneske


Angst


Aggressivitet


Uønsket adfærd 


Renlighed


Hvalp i hjemmet


Mimik og kropssprog

Andet...

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.

Fandt du ikke svar på det du søgte? Kontakt din lokale dyrlæge. VetFamily har klinikker i hele landet.
Find dyrlæge