Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
AniPlan
Find dyrlæge
Webshop

Sundhed for din hund – gjort enkelt

Sundhed for din hund – gjort enkelt

Omega-3 er essentielt for alle hunde. Det giver flottere pels, kan lindre ledproblemer og det styrker immunforsvaret. Men det er vigtigt, at fiskeolien ikke fordærves eller smager dårligt af fisk. Ligesom fiskeolien skal doseres korrekt i forhold til din hunds alder, helbred og størrelse. 

Danmarks førende dyrlægeleverandør KRUUSE har derfor i samarbejde med Norges ledende fiskeolieproducent skabt verdens første geltablet til hunde med fiskeolie:

VitalChew er en ny serie af fodertilskud til hunde med et målrettet indhold af omega-3. De unikt høje mængder af essentielle omega-3 fedtsyrer gør, at VitalChew har den rigtige effekt for din hund.

God smag

VitalChew er meget velsmagende uden brug af kunstige tilsætningsstoffer. Hver geltablet er præcist doseret på forhånd til hundens størrelse og behov. Med VitalChew blisterpakning er din omega-3 altid frisk – den bliver aldrig harsk, som det er tilfældet med de fleste fiskeolier efter åbning.

Høj effekt

VitalChew er baseret på en ny patenteret teknologi, der binder olie- og vandbaserede ingredienser i én geltablet. Hver dosis indeholder høje og varierede mængder EPA/DHA fedtsyrer, som betyder, at man kan målrette produkterne mod de tilstande og livsfaser, som man ønsker at pleje.

Nem at give

En produktæske indeholder 30 stk. geltabletter i blisterpakning. En dosering gives ved at trykke en geltablet ud af blisterpakningen, som gives til hunden. Blisterpakningen holder geltabletterne friske og bevarer den gode smag. Udviklet af dyrlæger til netop din hunds behov VitalChew er udviklet af dyrlæger og den indeholder videnskabeligt dokumenterede ingredienser. VitalChew fås i fire forskellige varianter med stort indhold af vitaminer og mineraler, der passer præcist til din hunds bestemte tilstand og livsfase:

- BUSTER VitalChew - Joints + Mobility
- BUSTER VitalChew - Skin + Coat
- BUSTER VitalChew - Senior Health
- BUSTER VitalChew - Puppy Health

Se de forskellige varianter i webshoppen her.

Netdyredoktors nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om dyrs sundhed, tips til træning og masser af gode tilbud