Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
AniPlan
Find dyrlæge
Webshop

AniPlan

Abonner på forebyggende pleje og sundhed

Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer (efter dyrlægens skøn) og tandtjek udført af vores kompetente dyrlæger eller veterinærsygeplejersker. Du får råd og vejledning i hvordan, vi kan fore­bygge problemer og sygdomme hos dit kæledyr i fremtiden. Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed, hvilket i sidste ende giver glade og friske kæledyr. Du får mulighed for at sprede de udgifter, du har på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Hvad giver VetFamily AniPlan® dig?
Din dyrlæge har skabt en skræddersyet plan for dit kæledyr. En AniPlan® inkluderer typisk de vigtigste undersøgelser og vacci­nationer, som dyrlægen vurderer at dit kæledyr har brug for i løbet af året. Der er både en AniPlan® til kat og til flere størrelser hund. AniPlan® er ikke en forsikring. Du kan derfor med fordel tegne en forsikring til uforudsete omkostninger.


Tilmelding og månedlige betalinger
Du tilmelder dig ved at udfylde aftaleformularen på en af klinikkerne og afleverer den ved skranken. Den første måneds afdrag betales på klinikken, hvorefter alle betalinger foregår automatisk og nemt via betalingsservice gennem din bank. 

 

AniPlan tilbydes af en lang række klinikker i Danmark.

 

 

 

Del denne historie
Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.