Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop

Netdyredoktors webshop

Danskerne vil have dyrefoder lige til døren 7. apr 2019

Netdyredoktor e-butikken udvides radikalt i takt med danskerne i stigende grad ønsker større service

Kæledyrsportalen Netdyredoktor, som bl.a. har den største samling af artikler om kæledyrs sundhed, sygdomme og træning i Danmark, har lyttet til kunderne og giver dem nu, det de vil have - levering af kvalitetsfoder lige til døren.

Netdyredoktor.dk er en sammenslutning af over 130 dyreklinikker og dyrehospitaler, som arbejder sammen for at kunne tilbyde klienter og deres kæledyr den optimale behandling, produkter og service.

Det er vigtigt, for at dit kæledyr trives/at familien fungerer. Vidste du f.eks., at over halvdelen af alle hunde har problemer med deres tænder, og at man derfor bør børste tænder på hunde dagligt? Vidste du, at chokolade, kartofler, vindruer og rosiner kan være giftige for dit kæledyr? Eller har du brug for hjælp med træning af din hund? Hvis du søger svar på et spørgsmål vedr. dit kæledyr, så besøg Netdyredoktor.dk.

Mange dyreejere fortæller os, at de i stigende grad køber ind på nettet, for at få mere tid til andre mere fornøjelige aktiviteter med familien og deres kæledyr. Derfor beder de også i stigende grad om at få bragt foder og andre kæledyrsartikler lige til døren, så de er fri for at slæbe tunge sække foder hjem fra klinikken. Så kan de bestille foderet og få det leveret, når det passer dem.

Derfor har Netdyredoktor udvidet sin e-butik - http://butik.netdyredoktor.dk/ - til at inkludere et endnu bredere sortiment. Her kan nu bestilles foder i mange varianter samt et stort udvalg af tilskudsfoder og plejemidler. Desuden er der et kæmpe udvalg af legetøj, tøj og accessories i e-butikken.

Del denne historie
Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.