Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop


Christina Brock

Jeg blev færdig som dyrlæge i 1993 og har arbejdet 11 år i klinisk praksis. De første 2½ år efter min uddannelse arbejdede jeg i blandet praksis på Sjælland og derefter i smådyrspraksis i og omkring Aalborg. Jeg har en videreuddannelse på 2 år som fagdyrlæge i hunde- og kattesygdomme.

I perioden 2000-2008 var jeg ansvarshavende redaktør på www.netdyredoktor.dk. I den periode arbejdede jeg meget med formidling og kommunikation, to områder som jeg brænder for. Jobbet som redaktør indebar at udvikle www.netdyredoktor.dk med nye ideer. Positionen mellem kolleger og brugere har været meget spændende og lærerig, og førte direkte til, at jeg etablerede mit eget konsulentfirma.

Grundet helbredsforhold, skiftede jeg i 2005 arbejdsområde, og blev ansat indenfor human smerteforskning på Aalborg sygehus, og selvom jeg nu arbejder med en helt ny art (mennesket) kan jeg bruge min naturvidenskabelige baggrund.

Jeg er gift med Paul, som også er dyrlæge, og sammen har vi Marcus (født 1996) og Therese (født 1998). Vi bor på et nedlagt landbrug i kanten af skoven, hvor vi har to Maine coon katte: Findus og Ofelia. Derudover har vi lidt havehøns, kaniner og 4 islandske heste.

I fritiden er jeg specielt glad for udendørsaktiviteter, både skovture og udflugter til Vesterhavet. I vinterhalvåret er skiferie obligatorisk, men også aktive ferier i Skandinavien er højt prioriteret.

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.