Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop
SE TILBUD I VORES WEBSHOP HERFinn Jørgensen

Jeg blev færdiguddannet som dyrlæge i 1986. Efter studietiden blev jeg ansat på Højbjerg Dyreklinik i Århus, hvor jeg udelukkende beskæftigede mig med hunde, katte, andre kæledyr og heste. I sommeren 1987 var jeg med til at etablere Centrum Dyreklinik i Rødovre, som er en specialiseret kæledyrspraksis. Centrum Dyreklinik har siden da været gennem en rivende udvikling, men heldigvis har der været tid til en del efteruddannelse. I 1997 blev jeg således færdiguddannet som fagdyrlæge inden for sygdomme hos hund og kat. 
1.maj 1999 gennemførte jeg sammen med mine kolleger det meget spændende projekt at flytte Centrum Dyreklinik til nye meget større lokaler: Flytningen indebar også integrationen af en stor butik, Dyrenes Butik i firmaet.
Siden starten af 2000 har jeg sideløbende med mit job som dyrlæge arbejdet som direktør i Netdyredoktor A/S.

Mine faglige hovedinteresser er især kirurgiske sygdomme. Jeg beskæftiger mig desuden en del med practice management dvs. kundepleje, personalepolitik, markedsføring, klinik- og butiksdrift.

Jeg er gift med Sanne og vi har to dejlige "tøser", Pernille og Mathilde. Familien består endvidere af katten "hr. Kat" samt masser af høns og kaniner.

Fritiden bruger jeg oftest sammen med familien. Men ellers dyrker jeg sport: løb, roning eller min store lidenskab skiløb. En tur med fiskestangen og et par gode venner hører også til en af favoritdisciplinerne.

CV:
1986          Kandidat
1986-1987  Ansat v. Højberg Dyreklinik, Århus
1987          Stiftede sammen med Renè Ipsen, Centrum Rødovre
1999          Etablerede m. kollegaer Dyrenes Butik, Rødovre
2000          Direktør Netdyredoktor.dk

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.