Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop


John Nellemann

Mine faglige hovedinteresser er især knogle- og ledoperationer, hudsygdomme, scanning og reproduktion hos hunde og katte. Jeg har stadig tilknytning til landpraksis og nyder stadig omgangen med heste, køer og grise.

Jeg er gift med Bente, og vi har to piger. Vi har i mange år haft golden retrievere, som har givet os mange glæder.

Jeg er uddannet som dyrlæge i 1976 . I alle mine sommerferier arbejdede jeg på Landbohøjskolens Dyrehospital og fik en grundlæggende viden om hunde, katte og andre kæledyr, der har været til stor gavn i mit senere virke som dyrlæge. Efter endt studie blev jeg ansat i en landpraksis i Bække, hvor jeg beskæftigede mig med både køer, grise, heste, hunde og katte. I 1977 skiftede jeg til Bredsten praksis lige vest for Vejle og arbejdede der i 3 år. Siden 1980 har jeg været kompagnon i  I/S Varde Dyrlæger, der er en af landets første gruppepraksisser. I 1973 byggedes det første dyrehospital for kæledyr i Varde og i 1998 byggede vi et helt nyt hospital efter de mest moderne principper.

Fritiden bruger jeg mest på motion sammen med Bente og gode venner, hvor vi går 18 huller på golfbanen, når tiden er til det.

CV:
1976            Kandidat fra Landbohøjskolen
1976 - 1977  Ansat i landpraksis i Bække
1977 - 1979  Ansat i landpraksis i Bredsten
1979 - 1980  Ansat i I/S Varde Dyrlæger
1980 - 2000  Medejer af I/S Varde Dyrlæger

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.