Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop


Kirsten Boeck

Titel: Dyrlæge og redaktør

Jeg blev dyrlæge i 1977 og har efterfølgende i alle årene arbejdet med hunde og katte på Aabybro Dyrehospital. Denne blandede praksis ejede jeg sammen med min mand Knud, der også er dyrlæge, indtil vi gik på pension - jeg som den sidste i 2015.

Det har været en meget spændende udvikling at deltage i - at se, hvordan viden (og økonomi) har betydet bedre og bedre behandling af vores kæledyr. Som dyrlæge har det også været positivt hele tiden at få lov til at udvikle sig fagligt.

Vi har fire voksne børn og en god flok børnebørn. Vi bor sammen med en af børnefamilierne på en landejendom på Sjælland, og her holder vi i fællesskab katte, høns, heste, kaniner og bier, så dyr er heldigvis stadig en del af min hverdag.

Siden 2015 har jeg haft et lille job hos Netdyredoktor med at svare på dyrlægefaglige spørgsmål og redigere artiklerne i portalens sygdomsleksikon. Jeg er meget glad for stadig at have lejlighed til at bruge mit fag, nu bare på en anden måde.

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.