Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop
SE TILBUD I VORES WEBSHOP HERLise Lotte Christensen

Email: liselottechristensen@netdyredoktor.dk

Jeg har siden 1997 været ansat som adfærdskonsulent i Dansk Kennel Klub. Udover mit fuldtidsjob er min store interesse at specialtræne servicehunde til at hjælpe bevægelseshandicappede mennesker.

Dyrs adfærd og træning af dyr har altid fascineret mig, og det var derfor en stor oplevelse at arbejde 3 år i San Diego Zoo, Californien, USA. Det blev til i alt 7 år i USA, for mens jeg arbejdede med eksotiske dyr, fik jeg interesse for specialtræning af servicehunde til handicappede - en hundetradition amerikanerne har mere end 25 års erfaring med. Jeg var tilknyttet organisationen CCI - Canine Companions for Independece - og tog en 3½ år lang uddannelse som servicehunde-instruktør. 

Jeg er tilforordnet DKKs mentalbeskrivelsesudvalg og hvalpe- og familiehundeudvalg. Jeg er associeret medlem af DSKVE - Dansk Selskab for Klinisk Veterinær Etologi og medlem af APDT - Association of Pet Dog Trainers. 

Mine særlige interesseområder indbefatter bl.a. hund/menneske relationer, indlæringsteknikker, mentaltest, problem adfærd og problemløsning.

CV:
1990-1993   San Diego Zoo, USA - Træning og pasning af eksotiske dyr
1993-1997   Canine Companions for Independence, USA - uddannet servicehundeinstruktør
1997-          Dansk Kennel Klub - adfærdskonsulent
1997-          Fagkonsulent og vært for div. TV-programmer, bl.a.: Dine Dyr, Min Hund Mit Liv, Dus med dyrene, Hund og Hund i mellem, En Naturlig Forklaring m.m. 
1997-          Træning af hunde til div. tv- og reklameoptagelser

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.