Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop
SE TILBUD I VORES WEBSHOP HERMarie Cecilie Olesen

Titel: Dyrlæge

Jeg blev færdiguddannet som dyrlæge ved Københavns Universitet i slutningen af januar 2021, hvorefter jeg flyttede tilbage til min barndomsby Odense. Jeg afsluttede min uddannelse med Familiedyrsdifferentieringen, som er et halvt år, hvor man indgår i de forskellige services på Universitetshospitalet for Familiedyr. Herefter fik jeg et vikariat hos Søndersø Dyreklinik, hvor jeg havde tilbragt den sidste tid af min uddannelse i praktik. I april 2021 blev jeg ansat hos Overgades Dyreklinik, hvor jeg arbejder som dyrlæge nu.

Jeg har interesse for både medicinsk og kirurgisk behandling af hund og kat. Særligt intern medicin, og det dybdegående arbejde, der er i udredningen af den enkelte patient for at komme nærmere en diagnose, interesserer mig.

Jeg bor her i Odense sammen med min kæreste Shane. I min fritid tilbringer jeg tid med ham og med min familie og mine venner.

CV:

01/2021: Graduerede fra Veterinærmedicin på Københavns Universitet

02/2021 - 03/2021: Dyrlæge ved Søndersø Dyreklinik

04/2021 - dd.: Dyrlæge ved Overgades Dyreklinik

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.