Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop


Stine Tolderlund

Jeg blev færdig som dyrlæge i marts 2004. Jeg startede med et 4 mdr. vikariat på Vorup Dyrehospital i Randers. Jeg har siden november 2004 været ansat på Silkeborg Dyrehospital. 

Under mit studie tog jeg orlov og var et halt år i praktik ved forskellige dyrlæger i Australien. Desuden har jeg brugt et par af mine sommerferier på ekstra universitetskurser i USA (U.C.Davis). Der har jeg taget ekstrakurser i øjensygdomme, ultralydsscanning, intern medicin, kræftsygdomme og hudsygdomme.
Jeg er i dag specielt interesseret i  ultralydsscanning.

Jeg er oprindeligt fra København, så det har være en spændende udfordring at flytte til Silkeborg. Her har jeg købt et ældre hus, der tager en del af min fritid at få sat i stand. 

Derudover bruger jeg fritiden på familie, venner og min store sorte blandingshund, Humphrey. Humphrey et hittegods fra dyrehospitalet. Silkeborgs skønne natur nyder jeg med lange gåtur og løbeture med hunden.

CV:
2004:         Assistent ved Vorup Dyrehospital
2004:         Assistent ved Silkeborg Dyrehospital

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.