Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop


Therese Wilbert

Email: therese.wilbert@anicura.dk

Jeg blev færdiguddannet som dyrlæge i juni 2003. I min studietid arbejdede jeg i ca. 4 år på Dahlgaard´s Dyreklinik i Birkerød, og da jeg blev færdiguddannet blev jeg på Dahlgaard’s som dyrlæge. I april 2004 blev jeg ansat på Centrum Dyrehospital i Rødovre, hvor jeg var ansat i knap 11 år. Herefter overtog jeg Katteklinikken på Kattens Værn og var direktør for Kattens Værn i knap 4 år. Nu er jeg tilbage på AniCura Centrum Dyrehospital som hospitalsdirektør, og jeg startede her i sommeren 2018.

Jeg har som dyrlæge udelukkende beskæftiget mig med mindre husdyr og jeg interesserer mig for sygdomme hos alle arter af mindre husdyr. Jeg har stor interesse for kirurgi og jeg har taget mange kurser i både bløddelskirurgi samt kirurgisk ortopædi. Jeg har speciel stor interesse for tænder og tandsygdomme og har taget en 3-årig uddannelse i tandbehandling ved ESAVS i Sverige. Desuden har jeg deltaget i mange tandkurser, samt en del internationale kongresser om tænder og tandbehandling på hund, kat og gnavere.

Men mest af alt brænder jeg for ledelse, et godt arbejdsmiljø og en coachende tilgang. Derfor bruger jeg meget af min hverdag på netop dette og uddanner mig yderligere, hver gang jeg får muligheden. Men der bliver også plads til kirurgi og tandbehandlinger ind imellem.

Jeg er gift med Simon og vi har to drenge og to katte.

CV:

2003: Dahlgaard´s Dyreklinik i Birkerød
2004: Centrum Dyrehospital
2014: Kattens Værn
2018: AniCura Centrum Dyrehospital

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.