Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop


Tine Såbye Lauritsen

Tine Såbye Lauritsen

Jeg blev færdig som dyrlæge i maj 2005. Jeg blev derefter ansat som sommervikar på Sneslev dyreklinik i Ringsted, hvor jeg beskæftigede mig med heste. Efter vikariatets ophør blev jeg ansat på dyreklinikken i Rønne, hvor jeg arbejdede med både heste, kvæg og smådyr.

Jeg blev ansat på Odsherreds Dyrehospital i maj 2006. Det første år af min ansættelse arbejdede jeg både med heste, kvæg og smådyr, men efter ca. 1 år blev smådyrene mit foretrukne arbejdsfelt, og jeg begyndte at beskæftige mig udelukkende med disse. Jeg beskæftiger mig både med medicinske sygdomme og kirurgi hos hund og kat.

Jeg har også stor interesse for kaniner, og jeg har derfor tilegnet mig viden gennem efteruddannelse inden for denne dyreart.

Min hovedinteresse ligger primært inden for hudsygdomme, bløddelskirurgi samt tandbehandlinger hos hund og kat.

Privat bor jeg i Holbæk med min mand og vores 3 drenge. Jeg holder meget af naturen og ridning. Jeg har egen hest, og derudover holder vi kaniner i haven.

CV

1996-1997: Hestepensionat, Horgen Schweiz

2000-2001: Stutteri, Christchurch New Zealand

2003-2005 (ferieperioder): Kødkontrollen Danish Corwn, Sæby

2005: Sneslev dyreklinik

2005-2006: Rønne dyreklinik

2006- : Odsherreds Dyrehospital

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.