Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop
SE TILBUD I VORES WEBSHOP HERTune Aas Mortensen

Email: tune.mortensen@netdyredoktor.dk

Efter min kandidateksamen i 1983 fra Den kgl. Veterinær- og Landbohøjskole aftjente jeg min værnepligt som dyrlæge i forsvaret. Sideløbende hermed blev jeg ansat som vagtdyrlæge på Ambulatorisk Klinik på Landbohøjskolen. Min tid som vagtdyrlæge inspirerede mig til at fortsætte arbejdet som praktiserende dyrlæge, og jeg blev i 1984 ansat som assisterende dyrlæge i Nordsjælland i blandet praksis. Det vil sige både landpraksis med heste, køer og svin og smådyrspraksis. I 1985 flyttede jeg til Fyn og blev praktiserende dyrlæge på Højby Dyreklinik i udkanten af Odense. Efter 4 års ansættelse indgik jeg partnerskab med klinikkens ejer. Dette samarbejde varede indtil 1994, hvor jeg etablerede Overgades Dyreklinik.   1.1.2007 indgik jeg partnerskab med dyrlæge Ulrik Schousboe. I efteråret 2007 udvidede og ombyggede vi klinikken, så den nu fremstår i en moderne udgave med ny operationsstue, konsultationsrum m.v. Se evt. www.overgadesdyreklinik.dk

Mine faglige interesser er primært inden for medicinske og kirurgiske sygdomme i almen praksis. Jeg har gennem årene arbejdet meget med sygdomme hos katte og har via mit arbejde i Dyrenes Beskyttelses Kattehjem i Odense fået stor erfaring inden for katteværnsarbejde. Jeg har blandt andet foretaget en undersøgelse over forekomst af FeLV (leukæmi) og FIV (katteaids) hos vildtlevende katte i Odense Kommune.

Jeg er gift med Titi Astono, der har Thérèse (f. 1986) og fra mit tidligere ægteskab har jeg  børnene Mads William (f. 1984), Signe Marie (f. 1985) og Morten Albert (f. 1990). I fritiden går jeg på jagt, er engageret i Odd Fellow Ordenen og lader mig af og til lokke med min kone i biografen eller ud at høre god musik. Jeg holder af at læse en god bog og lytter gerne til klassisk musik.

 CV:

1983     Kandidateksamen
1983     Ambulatorisk klinik på Den kgl. Veterinær- og Landbohøjskole
1983     Dyrlæge i forsvaret
1984     Assisterende dyrlæge i Nordsjælland
1985     Assisterende dyrlæge i Højby Dyreklinik
1989     Partner i Højby Dyreklinik
1994     Etablering af Overgades Dyreklinik

1996      Klinikken godkendes af Den Danske Dyrlægeforenings Hospitalsudvalg. 
2000     Samarbejde omkring  etablering af Netdyredoktor
2005     Samarbejde omkring etablering af VetFamily

2007     Indgået vagtsamarbejde med Odense Midtfyn

2008:   Ansættelse som auditør af Den Danske Dyrlægeforenings Hospitalsudvalg. 

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.