Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop
SE TILBUD I VORES WEBSHOP HERBoehringer Ingelheim

Med over 10.000 ansatte på verdensplan har Boehringer Ingelheim Animal Health produkter, der er tilgængelige på over 150 markeder, og en global tilstedeværelse i 99 lande. Som en forskningsbaseret veterinærmedicinsk virksomhed investerer Boehringer Ingelheim løbende ca. 12% af nettoomsætningen i forskning og udvikling med henblik på fortsat forbedring af dyresundheden i verden.

Boehringer Ingelheim Animal Health leverer førende løsninger til forebyggelse, behandling og helbredelse af dyr. Dyrenes velfærd er central for os. Vi tilbyder en række veterinære lægemidler, både håndkøbs- og receptpligtige midler. Derudover har vi flere fodertilskud, der er udviklet som supplement til medicinsk behandling.

Salg og markedsføring af Boehringer Ingelheims produkter til dyr i de nordiske lande bliver varetaget af Nordic-divisionen, der organisatorisk tilhører Boehringer Ingelheims afdeling i Danmark med hovedkontor i København.

Læs mere om Boehringer Ingelheim her.

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.