Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop


Boehringer Ingelheim

Med over 10.000 ansatte på verdensplan har Boehringer Ingelheim Animal Health produkter, der er tilgængelige på over 150 markeder, og en global tilstedeværelse i 99 lande. Som en forskningsbaseret veterinærmedicinsk virksomhed investerer Boehringer Ingelheim løbende ca. 12% af nettoomsætningen i forskning og udvikling med henblik på fortsat forbedring af dyresundheden i verden.

Boehringer Ingelheim Animal Health leverer førende løsninger til forebyggelse, behandling og helbredelse af dyr. Dyrenes velfærd er central for os. Vi tilbyder en række veterinære lægemidler, både håndkøbs- og receptpligtige midler. Derudover har vi flere fodertilskud, der er udviklet som supplement til medicinsk behandling.

Salg og markedsføring af Boehringer Ingelheims produkter til dyr i de nordiske lande bliver varetaget af Nordic-divisionen, der organisatorisk tilhører Boehringer Ingelheims afdeling i Danmark med hovedkontor i København.

Læs mere om Boehringer Ingelheim her.

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.