Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop

Hos Hill’s Pet Nutrition er vores mission at berige og forlænge det specielle bånd mellem mennesker og deres hunde og katte. I 1948 blev den første dåse k/d foder produceret for at forbedre livet for nyresyge hunde, i dag tilbyder Hill’s et bredt sortiment af foder til både raske og syge hunde og katte i alle stadier af livet. 

 Hill's transforming lives

Vi mener, at den rette ernæring livet igennem kan have en afgørende betydning for, at hunde og katte kan få et langt og sundt liv. I vores Global Pet Nutrition Center i USA forskes løbende i ernæring og ny innovation udvikles, hvilket er med til at gøre Hill's til et globalt førende brand inden for ernæringsmæssig sundhedspleje til hunde og katte. En væsentlig del af vores produktudvikling er fokuseret på at skabe velsmagende foder, som din hund eller kat vil elske!

Hill’s tilbyder i Prescription Diet-serien innovative ernæringsmæssige løsninger til håndtering af forskellige sygsdomstilstande, herunder allergier, nyreproblemer, ledproblemer og mave-tarmproblemer samt udfordringer med vægten. Som noget nyt findes der også en række kombinationsdiæter, der kan hjælpe ved samtidige sygdomstilstande. Tal altid med din dyrlæge, inden du giver din hund eller kat et Prescription Diet-foder.

Til din raske hund eller kat kan du vælge mellem Science Plan og Ideal Balance. Science Plan tilbyder et bredt sortiment af afbalanceret ernæring til alle livsstadier og særlige behov, som f.eks. lettere overvægtige eller ældre hunde og katte. Ideal Balance-serien indeholder bl.a. kornfrit foder med de naturlige ingredienser i perfekt balance.

Kontakt din dyrlæge for at finde det bedste Hill’s foder til din hund eller kat. 

Hill's forhandles desuden via Netdyredoktor webshop.

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.