Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop
SE TILBUD I VORES WEBSHOP HERMSD Animal Health

Email: info.denmark@merck.com

MSD Animal Health står bag en række lægemidler til dyr – loppe- og flåtmidler, vacciner og anden medicin - der kan hjælpe med til at opretholde og forbedre dyrs sundhed.

Mange af os, der er ansat i MSD Animal Health, er dyrlæger og/eller selv hunde- og katteejere. Vi holder meget af dyr, og derfor forstår vi godt de stærke bånd, der er mellem mennesker og deres kæledyr. 

Vores første prioritet er at kunne forsyne dyrlæger og ejere af kæledyr med de bedste produkter, der kan hjælpe til, at vores kæledyr lever et længere og sundere liv.

 

Værd at vide for katteejere

Myten om, at katten har 9 liv, lever stadig. Men katte har også brug for pasning og omsorg. Det er nærmest som at få en baby, når man får en lille killing. Man forstår ikke altid, hvad det nye familiemedlem prøver at fortælle, og det kan være svært at vide, hvad der er bedst for katten.
Hvis du vil vide mere om katte og kattes sundhed, kan du finde nyttig information her: www.kattens9liv.dk

Læs mere:

 

Har du fået en lille hvalp?

At få en hvalp er lidt ligesom at få en baby. Det er ikke altid, at man ved, hvad det nye familiemedlem prøver at fortælle, eller hvad der er bedst for hvalpen i forskellige situationer. Bliv klogere på alt fra vaccination, skader og sygdomme til hvad, der skal være i orden, hvis hunden skal med ud at rejse. Bliv klogere og læs mere her: www.velkommenhvalp.dk 

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.