Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop


Orion Pharma Animal Health

Orion Pharmas logo

Email: orionvet@orionpharma.com

Orion er en finsk farmaceutisk virksomhed, som udvikler, producerer og markedsfører lægemidler, farmaceutiske indholdsstoffer, plejeprodukter og diagnostiske tests til både mennesker og dyr på det globale marked. Orion har på denne måde medvirket til global "well-being" og i 2017 fejres 100 års jubilæum.
 
Orion Pharma Animal Health er den førende udbyder af veterinære lægemidler til kæledyr og produktionsdyr i Norden. Produktporteføljen indeholder både egne og generiske lægemidler samt en lang række produkter på licens fra førende internationale producenter.

De mest kendte af de produkter, som kommer fra Orions egen forskning, er midler til beroligelse, bedøvelse, smertestillende og angstdæmpende medicin. Derudover markedsfører Orion adskillige lægemidler til behandling af hudlidelser hos kæledyr.
  
Orion markedsfører også Aptus serien, som består af en lang række fodertilskud og plejeprodukter til hund og kat. Her kan nævnes Aptus GlycoFlex Plus til bevægeapperatet og Aptus Derma serien som støtter hudbarrieren hos hunde og katte med hudlidelser. Aptus forhandles på Netdyredoktor webshoppen.

For mere information henvises til www.aptuspet.com, og facebooksiderne “Orionvet – sunde dyr” og “Aptus Danmark”. 

Orion Pharma Animal Health | Ørestads Boulevard 73  | 2300 København S | Tlf. 86 14 00 00   | Orion Pharma Animal Health | Danmark

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.