Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop


Royal Canin

I 50 år har Royal Canin til stadighed udviklet innovative, veldokumenterede og videnskabeligt underbyggede fodertyper, der er ernæringsrigtige. Vedvarende forbedring er afgørende for, at vi altid kan tilbyde den bedste ernæring til katte og hunde. Hos Royal Canin fokuserer vi vores indsats på at forstå de unikke behov hos katte og hunde. Alt, hvad vi foretager os, har til formål at skabe præcise ernæringssammensætninger, der hjælper dem med at få et langt og sundt liv. Alle vores produkter er videnskabeligt underbygget og udviklet – ikke ud fra tendenser inden for menneskelig ernæring eller ejernes præferencer, men gennem innovativ ernæringsvidenskab og observation af katte og hunde.

Vi stiller vores videnskabelige viden til rådighed for kæledyrs sundhed og trivsel. Royal Canin blev grundlagt af en dyrlæge i 1968 og har altid været ekspert inden for sund ernæring til katte og hunde. Vi sætter katte og hunde i centrum af hvert trin i innovationsprocessen for at udvikle præcise ernæringsløsninger.

Veterinary Health Nutrition er navnet på ROYAL CANINs veterinærsortiment. Det består af en kombination af kontinuerligt forbedrede fodertyper og et emballagedesign af høj kvalitet, der afspejler dyrlægeekspertise.

Vi har for nylig relanceret vores samlede veterinærportefølje af tre hovedårsager: At tilbyde dig veterinære diæter, idet vi benytter lejligheden til at opdatere vores nuværende sammensætninger med udgangspunkt i den nyeste videnskabelige viden og til fortsat at levere innovationer. At gøre det lettere for dig at give anbefalinger ved at opdele det nye sortiment i seks grundlæggende sundhedsbehov hos kæledyr og give dem forskellige farvekoder. At styrke din ekspertise inden for sund ernæring takket være et nyt, luksuriøst emballagedesign.

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.