Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop
Shaping the future of animal health

Virbac Animal Health blev grundlagt af den franske dyrlæge Pierre-Richard Dick i Carros I 1968. Franskmanden satte sig for at udvikle produkter, der kunne forbedre dyrenes helbred. I dag hjælper Virbac med at forebygge og behandle sygdomme hos dyr i mere end 100 lande på alle fem kontinenter. Det skandinaviske hovedsæde ligger i Kolding.

 

OM VETERINARY HPM

Historien bag det prisvindende hundefoder

Veterinary HPM hundefoder er en ny generation af ernæring – baseret på respekten for din hund og kats naturlige instinkt og behov.

Veterinary HPM er udviklet af Virbac i Frankrig, hvor det senest har vundet prisen som det bedste hundefoder målt på kvalitet*.

Foderet har været i Danmark siden 2012, hvor det bliver solgt eksklusivt hos dyrlæger - ganske enkelt fordi, eksperter inden for sundhed og ernæring er de bedste til at vejlede dig om sundhed og ernæring. 

Veterinary HPM dækker din hund og kats behov
Hundefoder udgør en stor del af dit husholdningsbudget som hunde- eller katteejer. Derfor er det vigtigt, at du får den mest optimale diæt for hver en krone.

Veterinary HPM er fri for tilsætningsstoffer, kunstig aroma og gluten. Men det unikke ved formlen i Veterinary HPM er, at det har en markant lav andel af kulhydrat sammen med markedets højeste andel af animalsk protein.

Animalsk protein er fundamentet for et stærkt immunforsvar og en god muskelmasse, men også udviklingen af knogler, nerveceller, hormoner, antistoffer, hud og pels. Altså, forudsætningen for et godt helbred. Derudover mætter protein godt og er derfor god til at regulere vægten.

Foretrækker du at give din hund eller kat en sund og afbalanceret ernæring med de bedste næringsstoffer og de fineste råvarer? Så er Veterinary HPM et attraktivt valg – hele livet.

*) Testen er publiceret i QUE CHOISIR nr. 552, november 2016.

Veterinary HPM forhandles blandt andet via netdyredoktors webshop. 

 

 

 

 

 

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.