Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop


Hvorfor have en sundhedsplan?

Hvad siger andre dyreejere?

Når vi taler med dyreejere om, hvorfor de har valgt at få en sundhedsplan til deres hest, hund, kat eller kanin, giver de vidt forskellige svar.

  1. Det, som absolut flest nævner, er tryghed omkring deres dyrs sundhed. Når man har en sundhedsplan, kommer ens dyr til dyrlæge regelmæssigt i forbindelse med fx tandtjek og sundhedsundersøgelser. Det gør, at dyrlægen og veterinærsygeplejersken på klinikken kender dit dyr bedre, og regelmæssige tjek af dyrets sundhed og velvære gør dig og din dyrlæge i stand til at reagere, inden eventuelle problemer vokser sig store.

  2. En anden hyppig grund til at have en sundhedsplan er de økonomiske fordele.
    Du sparer altid penge på de ydelser, der er med i planen, og herudover får du ofte ekstra fordele som fx rabat på ydelser og foder. Det er også dejligt overskueligt, at udgifterne til dyrlægebesøg er sat i system og fordelt ud på hele året. Der laves bare et automatisk træk over PBS hver måned. Læs mere herom på www.vetplan.dk

  3. Mange dyreejere nævner også, at det er nemt, at der er en plan for dyrets sundhed.
    Dyrlægen har valgt de ydelser, han/hun mener, at hunden, katten eller hesten har brug for i løbet af et år, og så bliver du automatisk indkaldt til de tjek og vaccinationer, der er planlagt. Du skal altså ikke selv gå og huske på at få bestilt tid.

Tryghed, besparelser og bekvemmelighed er det, andre dyreejere lægger vægt på, når de fortæller om, hvorfor de er glade for deres sundhedsplaner.

Overvejer du en sundhedsplan?

▶ Her kan du se en oversigt over de dyrlæger, der tilbyder en VetPlan i dit nærområde.

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.