Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
AniPlan
Find dyrlæge
Webshop

Abonner på forebyggende pleje og sundhed

Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. får regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer (efter dyrlægens skøn) og tandtjek udført af vores kompetente dyrlæger eller veterinærsygeplejersker. Du får råd og vejledning i, hvordan vi kan fore­bygge problemer og sygdomme hos dit kæledyr i fremtiden. Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed, hvilket i sidste ende giver glade og friske kæledyr. Du får mulighed for at sprede de udgifter, du har på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

Hvad giver VetFamily AniPlan dig?

Din dyrlæge har skabt en skræddersyet plan for dit kæledyr. En AniPlan® inkluderer typisk de vigtigste undersøgelser og vacci­nationer, som dyrlægen vurderer at dit kæledyr har brug for i løbet af året. Der er både en AniPlan® til kat og til flere størrelser hund. AniPlan® er ikke en forsikring. Du kan derfor med fordel tegne en forsikring til uforudsete omkostninger.

Læs mere om AniPlan i den blå menu til venstre.

▶ Se VetFamily-dyrlæger, som tilbyder en sundhedsplan her: www.vetplan.dk
▶ Se både Anicura-klinikker og VetFamily-dyrlæger, som tilbyder et sundhedsprogram her.

 

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.