Hund

Sygdom, symptomer, træning

Netdyredoktor indeholder en stor database af artikler om hundes sygdomme, symptomer, træningsråd og meget mere. Du kan orientere dig i menuen til venstre eller bruge vores søgefunktion.

Skal din hund i pension i sommerferien?

Det er en god ide at bestille allerede nu

Er sommerferien bestilt? Hvis din hund skal i pension imens, er det en god ide at booke allerede nu, for de bliver hurtigt fyldt.
Spørg ind til

Hvis du er i tvivl om, hvilken pension du skal vælge, så kan denne artikel forhåbentlig hjælpe dig i dit valg. Der er en række lovkrav, men spørg ind til løbegård, motion, stimulering, pladsforhold, eget foder m.m.

Nu vågner flåterne

Beskyt din hund og kat mod flåtbid

Når temperaturen nærmer sig 4-7 grader, vågner flåterne fra deres dvale i skovbunden og går på jagt efter et nyt måltid. Det er nu, du skal starte med at forebygge loppe- og flåtangreb.

Borrelia-bakterien overføres i Danmark især via skovflåten. Efter at en skovflåt, med borreliabakterie i sin spytkirtel, er hoppet på en hund eller kat, vil smitten blive overført i løbet af 12-48 timer.
Læs her om symptomer og behandling af både hund og kat:

Forsikring

Det kan være svært at vælge den rette forsikring

Hvilken type dækning har du brug for? Er der noget med småt, som du ikke må overse, og hvordan kan du vide, at din hund eller kat er dækket optimalt? Det er let at komme i tvivl om, hvilken sygeforsikring, du skal vælge. Hvordan undgår du faldgruberne og sikrer dig, at din hund eller kat er dækket mest optimalt, hvis uheldet er ude?

Netdyredoktors nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om dyrs sundhed, tips til træning og masser af gode tilbud