Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
AniPlan
Find dyrlæge
Webshop

Kat

Sygdom, symptomer, træning

Netdyredoktor indeholder en stor database af artikler om kattes sygdomme, symptomer, træningsråd og meget mere. Du kan orientere dig i menuen til venstre eller bruge vores søgefunktion.

Er din kat plaget af gigt?

En gigtplaget kat udviser diskrete symptomer, som du nemt kan overse

Gigt hos katte er meget anderledes end hos hunde. Gigtplagede katte sover lidt længere, hopper ikke så højt op som tidligere og skal tit bruge en ”mellemstation”, og den passer måske ikke sin pels så godt som tidligere.

Problemer i knogler, led og muskler er hyppige hos katte, og selvom der oftest er tale om livslange lidelser, er der meget, der kan gøres. Sammen med din lokale dyrlæge kan du sikre optimal trivsel og livskvalitet for din kat 😺

Start behandlingen nu

De næste måneder er hårde for nervøse dyr

Er din kat bange for fyrværkeri eller utryg ved julens hurlumhej?

Der er stadig længe til det for alvor går løs med julefrokoster, gæster, fremmede dufte, stress og høje brag. Men hvis du har en kat, der er utryg eller bange, er det faktisk tid til at begynde at forberede den.

Der er flere muligheder - lydtilvænning, kosttilskud, feromoner eller medicin. Spørg din dyrlæge til råds om, hvad der vil passe til lige præcis din kat.

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.