Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
AniPlan
Find dyrlæge
Webshop

Kat

Sygdom, symptomer, træning

Netdyredoktor indeholder en stor database af artikler om kattes sygdomme, symptomer, træningsråd og meget mere. Du kan orientere dig i menuen til venstre eller bruge vores søgefunktion.

Har du en drægtig kat?

Dette kan du forvente med hensyn til fødslen

Efter en drægtighedsperiode på normalt 63 dage - målt fra ægløsningen - går fødslen som regel i gang. Fødsler vil altid variere fra kat til kat. Specielt er der stor forskel på fødsler hos ude- og indekatte.

Læs her om, hvad du kan forvente, når fødslen begynder, kattemors håndtering af killingerne, mælkeproduktion mm.

Skal din kat i pension i sommerferien?

Det er en god ide at bestille allerede nu

Er sommerferien bestilt? Hvis din kat skal i pension imens, er det en god ide at booke allerede nu, for de bliver hurtigt fyldt.

Spørg ind til burenes størrelse, kommer kattene ud, må du have eget foder med osv. Hvis du er i tvivl om, hvilken pension du skal vælge, så kan denne artikel forhåbentlig hjælpe dig i dit valg.

Forsikring

Det kan være svært at vælge den rette forsikring

Hvilken type dækning har du brug for? Er der noget med småt, som du ikke må overse, og hvordan kan du vide, at din hund eller kat er dækket optimalt? Det er let at komme i tvivl om, hvilken sygeforsikring, du skal vælge. Hvordan undgår du faldgruberne og sikrer dig, at din hund eller kat er dækket mest optimalt, hvis uheldet er ude?

Netdyredoktors nyhedsbrev Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om dyrs sundhed, tips til træning og masser af gode tilbud