Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop

Kat

Sygdom, symptomer, træning

Netdyredoktor indeholder en stor database af artikler om kattes sygdomme, symptomer, træningsråd og meget mere. Du kan orientere dig i menuen til venstre eller bruge vores søgefunktion.

Er din kat blevet mere stivbenet og mindre aktiv? Læs om gigt på Netdyredoktor
Er din kat blevet mindre aktiv?

Det kan betyde, at dens led er ved at være slidte

Har du mistanke om, at kat har slidte led, bør du kontakte din dyrlæge. De kan hjælpe dig med råd og vejledning om, hvordan du mindsker smerterne og opretholder din kats livskvalitet.

Ledsmerter ses særligt ved overvægtige katte.

Konflikter i hjemmet?

Sender dine katte hinanden onde blikke?

60% af alle katteejere med mere end én kat oplever, at der indimellem opstår konflikter mellem kattene.

Nogle katte slås, hvæser eller jager hinanden, men mindre tydelige tegn på uenighed er, at de blokerer hinanden, stirrer på hinanden, undgår hinanden eller gemmer sig. Måske kan feromoner hjælpe?

Urenlighed hos kat

Efterlader din kat våde pletter rundt om i huset?

Sengetøj, børnenes senge eller gulvtæpper er populære steder for en urenlig kat – hvilket er meget frustrerende for ejeren, det siger sig selv.

Årsagen kan skyldes en sygdom i urinvejene, at katten ikke kan lide sit kattegrus, magtkampe med andre katte i familien eller et adfærdsproblem. Hvis katten urinmarkerer over et ændret mønster i dagligdagen, kan feromoner hjælpe i op mod 70% af tilfældene.

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.