Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop
Se udvalgte Produkter

Produkter fra vores butik

VetPro Omega olie, 100 ml Køb her

BUSTER Strigle lille Køb her

Allerderm Calm, 200 ml Køb her
Tilbud
139,00 kr

Viacutan Plus kapsler, 40 stk Køb her

Megaderm, 28 x 4 ml Køb her

VetPro potevoks, 50 ml Køb her

Omega-3-6 olie, 100 ml Køb her

SponsoreretSymptomguiden

Symptomguiden er skrevet af dyrlæger i et letforståeligt sprog

Netdyredoktors symptomguide tager udgangspunkt i den ændring, hunden udviser. Det betyder, at det symptom, som ejeren observerer i hjemlige omgivelser som eksempelvis kløe, hoste eller halthed, kan være indgangsvinklen til sygdomsbeskrivelserne. Det giver ejerne værdifulde oplysninger om, hvilke sygdomme hunden kan fejle. Det er redaktionens håb, at denne symptomguide vil øge brugernes forståelse for de forskelligt tilgængelige diagnostiske hjælpemidler og tests, der kan betragtes som dyrlægens redskaber, for at kunne nå frem til den rigtige diagnose.

Det er vigtigt at slå fast, at alle oplysninger i denne guide skal betragtes som vejledende, og at de på ingen måde kan erstatte et besøg hos en dyrlæge.

Når dette er sagt, er symptomguiden et unikt opslagsværk, der er skrevet af dyrlæger i et letforståeligt sprog. Det er en guide som går på tværs af mulige sygdomme, og derfor har det været meget omfattende at fremstille. Interaktiviteten bevirker, at man hurtigere kommer frem til den rigtige sygdomsbeskrivelse.

Symptomguiden er bygget skematisk op

  • Fordelen ved denne form, er at den er brugervenlig. De mange mulige diagnoser er inddelt systematisk for at lette overblikket.
  • Ulempen ved denne form er, at det kan give brugeren et simplificeret billede af kroppens mangfoldige sygdomme. I nogle tilfælde er sjældne sygdomme udeladt, da overblikket ellers hurtigt mistes.

Symptomguiden er skrevet på dansk og indeholder kun meget få fagudtryk.

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.

Kender du VetPro? VetPro er vores eget kvalitetsfoder til hunde og katte.

Spørg os gerne - vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr.

Hvad enten dit kæledyr er hvalp/killing, voksen eller senior, så tilbyder VetPro det rette produkt til konkurrencedygtige priser.

VetPro kan købes i vores butik eller webshop.

Gå til webshop