Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop


Persondatapolitik

Netdyredoktors persondatapolitik

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at www.netdyredoktor.dk behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. 

www.netdyredoktor.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en fysisk person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. www.netdyredoktor.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne komme i kontakt og levere nyheder og andre tjenester til dig.

www.netdyredoktor.dk indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback; eller i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.
  • www.netdyredoktor.dk indsamler som altovervejende udgangspunkt kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. navn og emailadresse) for at levere den ydelse, du som kunde efterspørger.
  • Registrering af visse personoplysninger er imidlertid også nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender www.netdyredoktor.dk via Google Analytics, jf. nedenfor.

www.netdyredoktor.dk indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.netdyredoktor.dk videregives kun til:

  • virksomhedens interne afdelinger;
  • www.netdyredoktor.dk videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for www.netdyredoktor.dk.
  • For at kunne videreudvikle og forbedre www.netdyredoktor.dk fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.
  • www.netdyredoktor.dk anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google
  • Google kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.netdyredoktor.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html.
  • Facebook: På www.netdyredoktor.dk anvender vi en Facebook pixel. En Facebook Pixel er et stykke kode, som gør, at vi bedre kan måle på, optimere og målrette vores kampagner på Facebook. Disse oplysninger gemmes ikke sammen med dine personlige oplysninger og bruges kun til målretning af annoncer mv. Vi kan på intet tidspunkt se din personlige profil på Facebook og ved ikke, hvem du er ved et besøg – selvom du er logget ind på Facebook på samme enhed. Disse data kan i nogle tilfælde deles med betroede samarbejdspartnere, der deler samme ansvar for datahåndtering som www.netdyredoktor.dk.
  • Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver www.netdyredoktor.dk ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på www.netdyredoktor.dk.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på www.netdyredoktor.dk vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor eller i øvrigt påkrævet efter gældende lovgivning.

Adgang til oplysninger

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen www.netdyredoktor.dk. Du har også ret til at få forkerte oplysninger berigtiget.

Kontakt, ændring og opdatering af privatlivspolitikken

www.netdyredoktor.dk forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på info@netdyredoktor.dk.

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.