Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop

SponsoreretSymptomguiden

Symptomguiden er skrevet af dyrlæger i et letforståeligt sprog

Netdyredoktors symptomguide tager udgangspunkt i den ændring, din kat udviser. Det betyder, at det symptom, som ejeren observerer i hjemlige omgivelser som eksempelvis kløe, hoste eller halthed, kan være indgangsvinklen til sygdomsbeskrivelserne. Det giver ejerne værdifulde oplysninger om, hvilke sygdomme katten kan fejle. Det er redaktionens håb, at denne symptomguide vil øge brugernes forståelse for de forskelligt tilgængelige diagnostiske hjælpemidler og tests, der kan betragtes som dyrlægens redskaber, for at kunne nå frem til den rigtige diagnose.

Det er vigtigt at slå fast, at alle oplysninger i denne guide skal betragtes som vejledende, og at de på ingen måde kan erstatte et besøg hos en dyrlæge.

Når dette er sagt er symptomguiden et unikt opslagsværk, der er skrevet af dyrlæger i et letforståeligt sprog. Det er en guide som går på tværs af mulige sygdomme, og derfor har det været meget omfattende at fremstille. Interaktiviteten bevirker at man hurtigere kommer frem til den rigtige sygdomsbeskrivelse.

Symptomguiden er bygget skematisk op

  • Fordelen ved denne form, er at den er brugervenlig. De mange mulige diagnoser er inddelt systematisk, for at lette overblikket.
  • Ulempen ved denne form, er at det kan give brugeren et simplificeret billede af kroppens mangfoldige sygdomme. I nogle tilfælde er sjældne sygdomme udeladt, da overblikket ellers hurtigt mistes.

Symptomguiden er skrevet på dansk, og indeholder kun meget få fagudtryk.

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.