Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop

Tips til en god start

Sommer forbinder man med "hvalpe-tid", men året rundt afhenter hundredevis af forhåbningsfulde danskere, netop den hvalp de har gået og ventet på. Der er meget at tænke på og mange beslutninger at træffe. Som ny hundeejer bliver man bombarderet med informationer om, hvad man skal og ikke skal overfor sit nye "familiemedlem". Naboer, venner og bekendte og ikke mindst opdrætteren har alle råd, de gerne giver med på vejen. Nogle af rådene er rigtig gode og andre er arvegods fra tidligere tider, hvor forståelsen for hundens behov og indlæringspsykologi ikke var i højsæde.

Vi vil gerne hjælpe dig til en god start med din hvalp. Her følger en række tips, udledt af de spørgsmål nye hundeejere oftest stiller. Teksten er skrevet til hvalpe-ejeren, men du kan bruge de 15 tips, uanset om det er en hvalp, unghund eller voksen hund, du har fået i huset. Følger du rådende, er du og hunden godt på vej til en god start sammen.

1. De første dage og nætter
2. Sikkerhed og sund fornuft
3. Hvalpens nye verden
4. Renlighed
5. Hvile og god beskæftigelse
6. Vejen til godt lederskab
7. Gode vaner
8. Alene hjemme træning
9. Glæden ved samarbejde
10. Arven fra ulven
11. Mere end et navn
12. Kom når jeg kalder
13. Mad med mening
14. Pels og pleje
15. Tilvæn hunden andre dyr
16. Tilvæn hvalpen til dyrlægen

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.

Fandt du ikke svar på det, du søgte efter? Kontakt din lokale dyrlæge. VetFamily har klinikker i hele landet.
Find en dyrlæge her