Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop
Se udvalgte Produkter

Produkter fra vores butik

719,00 kr

Royal Canin Large Pediatric Starter, 14 kg

Tæver over 25 kg og deres hvalpe. Large Pediatric Starter er et komplet fuldfoder til tæver (over 25 kg) og deres hvalpe. Foderet er velegnet til tæver fra 6. drægtighedsuge og under diegivning s...

Køb her
29,00 kr

KONG AirDog Squeaker tennisbolde 3 stk, X-small

Skånsomme x-small tennisbolde til hunde

Køb her
Tilbud
84,00 kr
67,00 kr

VeggieDent FR3SH, XS, 15 stk

Vegetabilske tyggepinde, der modvirker plak og tandsten - OG giver frisk ånde op til 24 timer efter. Str. XS er beregnet til hunde under 5 kg. Virbac VeggieDent FR3SH tyggepinde modvirker dannelse...

Køb her
Tilbud
379,00 kr
349,00 kr

VetPro hvalpefoder, 8 kg

VetPro hvalpefoder er velegnet til:- Små racer: fra 4 - 21 uger- Mellemstore racer: fra 4 - 26 uger- Store racer: fra 4 uger til 29 uger Hos specielt store racer, som vokser hurtigt, er det af stø...

Køb her
210,00 kr

Adaptil halsbånd, Junior, 37,5 cm

Hjælper din hvalp med at føle sig tryg. Adaptil Junior hjælper hvalpen under socialiseringsperioden og letter indlæringen af nye ting, og øger chancerne for at din hvalp vokser op og bliver en vel...

Køb her

Renlighed

Af Lise Lotte Christensen Hvalpen skal ud efter leg, søvn, mad og drikke

Det er egentlig meget enkelt: det, der kommer ind, skal også ud! Sådan er det nu engang. Men ved at huske nogle simple regler, kan du hjælpe din hvalp til at blive renlig på rekordtid.

Husk at hvalpen skal ud, når den har leget, sovet, spist og drukket.

Hvornår og hvor ofte skal hvalpen tisse?

Unge hvalpe skal besørge eller tisse, når de har

  • sovet (straks når de vågner)
  • kort tid efter at de har spist og drukket
  • har leget og/eller været i bevægelse i et stykke tid
  • når der kommer gæster
  • når de bliver opstemt
  • og i øvrigt ca. én gang i timen i dagtimerne

Indledningsvis skal du ikke vente på, eller forvente, at hvalpen signalerer til dig, at den skal ud at besørge. Den vil blot søge lidt væk fra sove- og opholdsområdet, snuse lidt rundt og forrette sin nødtørft. Vores boliger er ofte så store, at et afsides rum forveksles med hvalpens forestilling om "at være uden for hulen". Det er altså vores ansvar at sørge for at tage hvalpen udenfor på de førnævnte tidspunkter.

Puppypads til renlighedstræning

Når du skal træne renlighed med din hvalp, er disse Puppypads en stor hjælp. De er lavet i 6 lag, og suger både tis og selve tislugten. Puppypads er lavet med et særligt tiltrækningsstof som betyder, at din hvalp vil søge mod underlaget og bruge det til at tisse på.

Læs mere

Puppypads til renlighedstræning

Når du skal træne renlighed med din hvalp, er disse Puppypads en stor hjælp. De er lavet i 6 lag, og suger både tis og selve tislugten. Puppypads er lavet med et særligt tiltrækningsstof som betyder, at din hvalp vil søge mod underlaget og bruge det til at tisse på.

Læs mere

Når I er ude

Tag hvalpen ud og bliv udenfor hos hvalpen, til den har besørget. Ros hvalpen, når det sker (og giv evt. signalet "tis så" samtidig).

På denne måde får hvalpen succes med at besørge ude og ikke succes med at besørge inde. Den erfarer også hurtigt, at den bliver rost for at besørge udenfor, og meget snart vil den selv begynde at gå mod døren og pibe, når den er trængende.

Hvis uheldet er ude

Hvis uheldet er ude, så sørg for at rengøre området godt. Undlad at bruge rengøringsmidler med salmiak, da disse produkter, med hundens næse, lugter af urin. Gå tilbage til planen, hvor du sørger for at få hvalpen til at gå ud, når du forventer, at den skal.

Hvis hvalpen har besørget indenfor om morgenen, når du står op, så giv den mad lidt tidligere end du plejer at gøre aftenen før. Sæt også vækkeuret til at ringe ½ time tidligere end normalt. På den måde kan du vække hvalpen og sørge for, at den kommer ud i tide (og så kan I jo altid gå i seng igen).

Skrøne: Det er en stor misforståelse, at man skal afstraffe sin hvalp, såfremt den besørger indenfor. Ansvaret er dit, hvis uheldet sker. Hvis du er opmærksom og følger de ovenstående retningslinjer, har du en renlig hvalp på rekord tid (2-3 uger - det gælder dog ikke, når hunden er alene hjemme i længere tid).

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.

Kender du VetPro? VetPro er vores eget kvalitetsfoder til hunde og katte.

Spørg os gerne - vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr.

Hvad enten dit kæledyr er hvalp/killing, voksen eller senior, så tilbyder VetPro det rette produkt til konkurrencedygtige priser.

VetPro kan købes i vores butik eller webshop.

Gå til webshop