Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop

Kan min hund tåle lever?

Jeg læste i går om forskelligt menneskeføde, som var farlige eller uegnede til hunde, bl.a. lever på grund af det høje A vitamin indhold.

Vil I fraråde lever som godbidder? Andre kommentarer og råd?

Med venlig hilsen
Asta

Svar fra Netdyredoktor

Kære Asta

Det er korrekt at man skal være varsom med at give hunde større mængder lever pga. af det høje A-vitaminindhold. Det er et af de vitaminer, man kan få for meget af.
Under danske forhold vil man sjældent give for meget. Fodrer man med hjemmelavet mad, bør man højst give lever 1 gang om ugen og det skal max udgøre 1/4 af foderrationen. Der findes også hundeejere, der selv laver godbidder af små stykker lever tørret på bagepapir i ovnen. De må også kun udgøre en begrænset del af den daglige foderration.

Med venlig hilsen
Kirsten Boeck
Dyrlæge, Netdyredoktor

Tilbud
129,00 kr
119,00 kr

Canikur Pro, 30 ml

Pasta ved diarré og ubalance i tarmen. Canikur Pro er en velsmagende pasta, der indeholder hjælpestoffer med tredobbelt funktion, som styrker og understøtter tarmbalancen.

Køb her
Tilbud
89,00 kr
75,00 kr

Canikur tabletter (4,4 gr.), 12 stk

Tabletter til regulering af tarmfunktionen ved diarré.  Canikur tyggetabletter er et kosttilskud udviklet specielt til hunde til regulering af tarmfunktionen ved diarré. Tabletterne kan bruges ale...

Køb her
189,00 kr

Aptus Aptobalance pulver, 30 breve

Mælkesyrebakterier til hunde og katte med følsom mave. Aptus Aptobalance er et probiotika (mælkesyrebakterier), som bidrager til at stabilisere tarmfloraen og anbefales til hunde og katte med ”føl...

Køb her
Mængderabat
189,00 kr
Ned til
173,00 kr

Diapaste Hund & Kat, 60 ml

Fodertilskud til dårligt fungerende mave. Diapaste er et fodertilskud til hunde og katte med dårligt fungerende mave. Det indeholder bindende lermineraler og præbiotika (MOS) der beskytter, fremme...

Køb her
739,00 kr

Hill's Canine i/d, 12 kg

Mavetarmdiæt til hund.  Hill's Canine Prescription Diet i/d er velegnet til hunde med diarré, opkast eller mave-tarmproblemer. 

Køb her
Fandt du ikke svar på det, du søgte efter? Kontakt din lokale dyrlæge. VetFamily har klinikker i hele landet.
Find en dyrlæge her