Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop
Se udvalgte Produkter

Produkter fra vores butik

Tilbud
175,00 kr
165,00 kr

Advantage vet. til katte over 4 kg, 4 pipetter

Til forebyggelse og behandling af lopper. Advantage vet. er et middel til behandling og forebyggelse af lopper hos katte. Må bruges til alle katte og killinger over 8 uger.  Til katte over 4 kg s...

Køb her
Mængderabat
89,00 kr
Ned til
79,00 kr

Aptus Pro Sport Dog, 100 gr.

Energipasta til hunde med et højt aktivitetsniveau. Aptus Pro Sport Dog er et koncentreret energipasta med 60% fedt.  Let at medbringe og anvende.

Køb her
469,00 kr

Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management, 4 kg

Fuldfoder til overvægtige katte.  Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management er velegnet til overvægtige katte.  Foderet kan med fordel anvendes til at undgå vægtstigning efter et vægtt...

Køb her
179,00 kr

Prac-Tic Hund 22-50 kg, 3 pipetter

Behandling af lopper og flåter til hunde.  Prac-tic er en spot-on behandling, der indeholder aktivstoffet Pyriprol, som er udviklet til behandling mod lopper og flåter hos hunde.

Køb her
Tilbud
539,00 kr
509,00 kr

VetPro voksen kattefoder 8 kg (4x2 kg)

Fuldfoder til katte fra 1 til 8 år.VetPro Voksen kat tilfører katten alle nødvendige næringsstoffer. De valgte protein-, fedt og kulhydratkilder sikrer en høj fordøjelighed og gode smagsegenskaber....

Køb her
Tilbud
334,00 kr
309,00 kr

VetPro voksen hundefoder, 8 kg

VetPro voksen hundefoder er velegnet til: Små racer: 9 mdr. - 7 årMedium racer: 11 mdr. - 6 årStore racer: 16 mdr. - 5 år VetPro Voksen Hund er sammensat således, at behovet for næringsstoffe...

Køb her
Mængderabat
227,00 kr
Ned til
209,00 kr

Kalm tabletter til hund og kat, 30 stk.

Hjælp til situationer med utryghed, angst og stress. Fodertilskuddet indeholder aminosyrerne L-Theanin og L-Tryptophan samt peptider og B-vitamin - og kan være med til at reducere stress, utryghed...

Køb her
199,00 kr

Frontline Pour-on Vet kat, 4 pipetter

Mod lopper, lus og flåter på katte.  Frontline Pour-on Vet indeholder fipronil, som dræber voksne lopper inden for 1 døgn, før de når at lægge æg. Frontline Pour-On Vet. beskytter effektivt mod lo...

Køb her
Mængderabat
239,00 kr
Ned til
197,00 kr

Canosan tyggetabletter til hund, 60 stk

Tilskud til støtte og vedligehold af sunde led. Canosan er et naturligt kosttilskud, der støtter den normale funktion i ledbrusk, ledkapsler, sener og ledbånd hos hunde. Det styrker og vedligehold...

Køb her

Fugleinfluenza

Hvad er fugleinfluenza?

Fugleinfluenza skyldes infektion med et ortomyxovirus. Sygdommen tilhører hovedtypen A influenza virus. A influenza vira inddeles i undertyper på baggrund af deres H og N antigener. Indtil videre er der fundet 15 H subtyper og 9 N subtyper. De fleste af de 135 kombinationsmuligheder er isoleret fra fugle.

De mest sygdomsfremkaldende fugleinfluenza vira er fundet i subtyperne H5 og H7. Type A influenza virus er også fundet hos mennesker, heste, svin og enkelte andre pattedyr.

Sygdommen opdeles desuden i HPAI og LPAI, forkortelser for hhv. højpatogen-aviær-influenza og lav-patogen-aviær-influenza. 

Hvad er symptomerne på fugleinfluenza?

Symptomerne kan være meget varierende efter omstændighederne, generelt vil forløbet forværres og dødeligheden stige, hvis patienten samtidig har en anden infektion.

De klassiske kliniske symptomer på HPAI er pludselig høj dødelighed, ophørt æglægning, respirationsvejssymptomer, øjenbetændelse med tåreflåd, sinuitis, diarré, og eventuelt ødemer samt cyanose af huden, især i hovedet. Svømmefugle, der ikke særligt modtagelige for sygdommen, viser kun svage eller ingen kliniske symptomer.

Alle fuglearter kan rammes af sygdommen, men der er store variationer i de forskellige fuglearters følsomhed med hensyn til at udvikle egentlige sygdomssymptomer. Kalkuner og høns er mest følsomme, mens svømmefugle generelt er langt mere modstandsdygtige.

Læs mere

Du kan læse mere om fugleinfluenza på Fødevarestyrelsens hjemmeside, hvor du også kan få besvaret spørgsmål om smitte, behandling, forekomst, bekæmpelse og kontrol. 

Yderligere kan du på Fødevarestyrelsens side Spørgsmål og svar om fugleinfluenza læse, hvad du kan gøre for at undgå at smitten spredes. 

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.