Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop
Se udvalgte Produkter

Produkter fra vores butik

659,00 kr

Equitop Pronutrin, 3,5 kg Køb her
278,00 kr

MalAcetic Shampoo til hest, 473 ml Køb her
765,00 kr

Zylkène Equine til hest, 1000 mg, 20 breve Køb her
278,00 kr

DermAllay Oatmeal Balsamspray til hest, 473 ml Køb her
529,00 kr

Equitop Gonex, 750 g Køb her
299,00 kr

Equimyl Lotion, 500 ml Køb her
Mængderabat
699,00 kr
Ned til
549,00 kr

Equitop Myoplast, 1,5 kg Køb her

SponsoreretCushing hos hest

Her er Cadillac - en pony, der fik et helt nyt liv

Læs historien om, hvordan ponyen Cadillac endelig fik stillet den rigtige diagnose - og fik behandling.

Her kommer ejerens historie

For snart to år siden fik vi for første gang undersøgt Cadillac for Cushings syndrom hos en veterinær i Saxtopr (Sverige, red.). Det gjorde en verden til forskel for min hest og mig.

Jeg har altid undret mig over at hans pels voksede så ekstremt meget og var så lang, men det var først da vi havde  en dyrlæge i stalden i et andet ærinde, at ordet "cushing" blev nævnt. Jeg havde aldrig hørt om den sygdom før, men efter intens læsning på nettet nåede jeg frem at, at det sikkert var det, han fejlede.

Cadillac var blevet virkelig tyk. Han hang ligesom over det hele, havde fået fedtposer over øjnene og på lænden og blev i perioder meget forpustet. Og så var der pelsen - hjælp! Den voksede som ukrudt.

Da diagnosen var stillet og vi var begyndt at behandle ham med medicin, tog det kun et par uger førend vi virkelig mærkede forskel. Han fik masser af energi og blev som en tosset unghest igen. Sågar bukkede han af glæde, når vi sprang på banen derhjemme,

I dag er han stadig min slanke, fine pony. Han bliver ikke så forpustet længere og har masser af energi. Faktisk er han mere nysgerrig end nogensinde før og insisterer på at være med i alt, hvis han øjner chancen.

Jeg synes, jeg har fået min gamle, glade hest igen og bortset fra at pelsen stadig er i den lange ende, så glemmer jeg helt han har været syg.

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.