Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop
SE TILBUD I VORES WEBSHOP HER

Se udvalgte Produkter

Produkter fra vores butik

60,00 kr

VetPro klorhexidin opløsning 0,05%, 250 ml Køb her
Mængderabat
80,00 kr
Ned til
59,00 kr

AntiSept klorhexidin spray, 100 ml Køb her
172,00 kr

TrizChlor, 118 ml Køb her
139,00 kr

DOUXO S3 pyo pads, 30 stk Køb her

SponsoreretLaserterapi til hunde

Flere og flere af VetFamily's dyreklinikker har investeret i en såkaldt klasse 4 terapilaser til dyr. Hermed har man enestående mulighed for at behandle og lindre en lang række lidelser og skader uden operation og medicin.

Terapeutisk laserbehandling vinder mere og mere frem blandt danske dyrlæger. Det er ikke ny viden at laserbehandling har effekt på cellerne, men problemet har været, at få leveret den ønskede mængde lysenergi i vævet indenfor acceptabelt tidsrum og uden samtidigt at beskadige raskt væv.

Laserterapi har de senere år været igennem en revolutionerende udvikling, hvor nye lasere har forbedret anvendeligheden og forkortet terapitiden, herved er laserterapi blevet stadigt mere brugbar inden for det veterinære felt. Moderne laserapparater er således i stand til at levere en fuld behandling indenfor 2-5 minutter til de mest normalt forekommende sygdomme for hunde og katte.

Laserbehandling bruges blandt andet i forbindelse med:

  • Skader på led, sener, muskler
  • Sår - idet det fremmer helingen
  • Allergiske hududslæt og andre hudproblemer, herunder øreproblemer
  • Efter kirurgiske indgreb, både på kroppen og på mundhulen

Laserbehandling virker ved at blodgennemstrømningen i vævet øges, og det såkaldte membranpotentiale i cellerne ændres. Det frigør en lang række stoffer i kroppen, der blandt andet bevirker, at man heler hurtigere efter sår og skader. Behandlingen er helt smertefri og udføres på et vågens dyr. Stort set alle hunde vænner sig til det og nyder behandlingen.

"Vores erfaring er, at laserterapi generelt er et godt supplement til andre behandlingsformer. I mange situationer kan vi spare en væsentlig mængde smertestillende medicin," fortæller Jens Esmann fra Rynkeby dyreklinik, Nyborg. Udover til muskelskader og ledskader har vi også gode erfaringer med laserterapi ved sårbehandling og mod kroniske gigtsmerter.

"Desuden har vi prøvet behandlingen mod tandkødsbetændelse og øregangsbetændelse", siger han og tilføjer: "I flere tilfælde har vi oplevet at se en effekt på ledskader efter en enkelt omgang laserterapi. Men den allertydeligste effekt ser vi ved sårbehandling, hvor der virkelig er syn for sagen."

Hvis du tror laserbehandling kunne være gavnlig for din hund, kat eller hest, kan du finde din nærmeste VetFamily dyrlæge her. Har de ikke en terapilaser på klinikken, kan de henvise til nærmeste kollega.

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.

Kender du VetPro? VetPro er vores eget kvalitetsfoder til hunde og katte.

Spørg os gerne - vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr.

Hvad enten dit kæledyr er hvalp/killing, voksen eller senior, så tilbyder VetPro det rette produkt til konkurrencedygtige priser.

VetPro kan købes i vores butik eller webshop.

Gå til webshop