Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop
Se udvalgte Produkter

Produkter fra vores butik

Mængderabat
399,00 kr
Ned til
359,00 kr

VetPro voksen hundefoder, 8 kg Køb her
548,00 kr

Royal Canin VDH Adult, 10 kg Køb her
395,00 kr

SPECIFIC CXD-M Adult Medium Breed, 7 kg Køb her
656,00 kr

Hill's Science Plan Adult Medium hundefoder, 12 kg Køb her
499,00 kr

Virbac HPM Adult Dog, Small & toy, 7kg Køb her

Sponsoreret10 gode råd, når hunden skal passes privat

Det skal være en god oplevelse

Christina Brock

De fleste som tilbyder sig som hundepassere i forbindelse med families/bekendtes kortere eller længere ferie, nyder at få selskab af en hund. De fleste sætter også pris på det ekstra ansvar, det naturligt medfører, og bruger måske lejligheden til selv at få lidt mere motion. Ved at planlægge pasningsforløbet, gør man det lettere for alle parter. På den måde er hverdagen aftalt, bekymringerne er væk, og hundepasseren kan koncentrere sig om de positive oplevelser med "feriebarnet".

Sørg også for at have helt faste aftaler angående aflevering og afhentning.

1. Første indtryk er vigtigt.
Sørg for at hunden er renvasket, nytrimmet, og velplejet.

2. Medbring hundens egne ting.
Sørg for at medbringe hundekurv, tæpper og evt en godt brugt t-shirt, som ikke er nyvasket. Lugten af dig vil hjælpe hunden med at falde til i de nye omgivelser. Medbring også aktiverende legetøj, kastebolde og en lang gå-line.

3. Medbring foder og skåle.
Sørg for at medbringe hundens eget foder. Det bevirker nemlig, at hunden ikke får fordøjelsesproblemer på grund af foderskift.

4. Hold hunden slank.
Brug lejligheden til at pointere, at hunden ikke skal tigge ved bordet eller fodres med godbidder, som er fyldt med tomme kalorier. Godbidder skal bruges som belønning.

5. Fysisk motion.
Der er stor forskel på at passe en stor hvalp, en voksen hund eller en seniorhund. Sørg for at få snakket om, hvor meget motion hunden er vant til at få. Hvis hundepasseren selv har hunde, er hverdagen meget lettere hvis hundene kan luftes sammen.

6. Får hunden medicin.
Sørg for at snakke evt. medicinering grundigt igennem. Det er vigtigt, at hundepasseren er fortrolig med at give kontinuerlig medicin, som f.eks. gigtmedicin eller hjertemedicin.

7. De har sagt ja til at passe én hund - og ikke en hund med ubudne gæster!
Sørg for, at hunden er behandlet mod lopper, flåter og evt. orm.

8. Sørg for at oplyse, hvis hunden ikke er rask. Der skal være mulighed for, at hundepasseren siger fra overfor pasning af en syg hund.

9. Sørg for at oplyse, om hunden kommer i løbetid i pasningsperioden.

10. Sørg for at oplyse, hvilken dyrlæge hunden plejer at komme hos. Hvis uheldet er ude, er det en stor hjælp at hunden kommer ind til sin vanlige dyrlæge. Hvis hundepasseren selv har dyr og er vant til at komme hos en anden dyrlæge, bør der gives grønt lys for dette.

Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.

Kender du VetPro? VetPro er vores eget kvalitetsfoder til hunde og katte.

Spørg os gerne - vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr.

Hvad enten dit kæledyr er hvalp/killing, voksen eller senior, så tilbyder VetPro det rette produkt til konkurrencedygtige priser.

VetPro kan købes i vores butik eller webshop.

Gå til webshop