Hund
Kat
Hest
Smådyr
Videnskab
VetPlan
Brevkasse
Find dyrlæge
Webshop
Se udvalgte Produkter

Produkter fra vores butik

656,00 kr

Hill's Science Plan Adult Medium hundefoder, 12 kg Køb her
395,00 kr

SPECIFIC CXD-M Adult Medium Breed, 7 kg Køb her
548,00 kr

Royal Canin VDH Adult, 10 kg Køb her
Mængderabat
399,00 kr
Ned til
359,00 kr

VetPro voksen hundefoder, 8 kg Køb her
499,00 kr

Virbac HPM Adult Dog, Small & toy, 7kg Køb her

SponsoreretSommeruheld hos unghunde

 • Frisk drikkevand
  Såfremt der ikke er rigeligt med frisk drikkevand, vil de fleste hunde drikke af de tilgængelige vandressourcer. Tilbyd rigeligt frisk vand i flere skåle, og skift det flere gange dagligt. Vandkvaliteten påvirkes af varmen, og der er gode vækstbetingelser for bakterier i det lunkne vand. Husk også at medbringe frisk vand og en skål på alle udflugter. De fleste hunde vil gerne drikke løbende, mens andre "tanker op" om aftenen, når det atter er blevet køligere.
 • Vand i havebassin
  Pas på vand fra de mange havebassiner. I de tilfælde hvor vandet ikke er tilsat kemikalier (fx klor), vil bakterier og alger have gode opformeringsmuligheder i det lunkne vand, hvilket kan resultere i opkast og diarre.
  Er havepoolen derimod tilsat forskellige former for kemikalier, vil også de kunne irritere maveslimhinden, så hunden kaster op.
 • Grillben
  De fleste hunde har ingen appetit i varmen, men bliver sultne, når aftenen begynder at blive køligere.
  Lad ikke hunden få resterne fra aftenens grillfest. Dels tåler dyrene dårligt knoglerne, som kan splintres og give anledning til forstoppelse. Men også grillpølser og hamburgere med rester af barbecue dressing kan give dyrene maveproblemer.
 • Sneglegift
  At snegle invaderer haver og parker er ikke noget nyt fænomen. Men mange haveejere har forskellige sneglegifte stående fremme for at sikre afgrøderne i køkkenhaverne. Der findes mange forskellige former for sneglegift, men hold dem udenfor hundenes rækkevidde. Selvom det er sjældent, at hunde spiser sneglegift, er giften dødelig for hunde, hvis de optager tilstrækkelige mængder.
 • Fiskekroge
  Mange lystfiskere nyder at tage af sted på fisketur. Fiskekroge og fiskestænger lugter spændende for en nysgerrig hund. Hvert år fjernes mange fiskekroge på dyreklinikkerne landet over. Sørg for nogle gode rutiner og læg altid al fiskegrej et sikkert sted ved hjemkomsten.
 • Myggelys (Citronella)
  Det er almindeligt at bruge forskellige former for mygge- og duftlys, når man skal nyde livet på terrassen om sommeren. Mange hunde tiltrækkes af den karakteristiske lugt, og specielt unghunde vil ofte forsøge at spise dem. Resultatet er som regel opkast og diarre.
 • Skygge
  Hunde skal have adgang til skygge. Når solen står højt på himlen, og temperaturerne når maksimum, er det vigtigt, at hundene kan finde skygge i haven. Skygge opnås bedst ved at ligge under et halvtag eller en parasol, men mange hunde ligger ligeså gerne i halvskygge under træer og buske. Selvom haven er indhegnet, bør du efterlade din hund indendøre.
 • Hundeslagsmål
  Vær særligt opmærksom på at have hunden i snor, og efterlad den aldrig alene i haven. På grund af sommerferie har mange hunde, som plejer at være lukket inde, adgang til det fri. Det betyder, at din hund pludselig kan få "besøg" af hunde som plejer at være låst inde. Nye hunde i området på grund af sommergæster og turister, kan også rykke ved den normale magtbalance, og det kan resultere i slagsmål. Hundeslagsmål kan resultere i store dybe sår, som kræver langvarig dyrlægebehandling.
 • Hedeslag
  Efterlad aldrig din hund i en bil om sommeren. Selvom du har parkeret i skyggen, har solen flyttet sig hen over himlen. Temperaturen stiger hurtigt i kabinen, og trods mange advarsler mod opbevaring af dyr i biler, indbringes hvert år mange overophedede hunde, hvoraf nogle dør.

Produkter fra vores butik

548,00 kr

Royal Canin VDH Adult, 10 kg Køb her
Mængderabat
399,00 kr
Ned til
359,00 kr

VetPro voksen hundefoder, 8 kg Køb her
395,00 kr

SPECIFIC CXD-M Adult Medium Breed, 7 kg Køb her
499,00 kr

Virbac HPM Adult Dog, Small & toy, 7kg Køb her
656,00 kr

Hill's Science Plan Adult Medium hundefoder, 12 kg Køb her
Netdyredoktors nyhedsbrev Nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling

Vi sender faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.

Kender du VetPro? VetPro er vores eget kvalitetsfoder til hunde og katte.

Spørg os gerne - vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr.

Hvad enten dit kæledyr er hvalp/killing, voksen eller senior, så tilbyder VetPro det rette produkt til konkurrencedygtige priser.

VetPro kan købes i vores butik eller webshop.

Gå til webshop